KNHS


KNZ Oefendressuuravond
25 april 2007
KNZ oefendressuur

Wedstrijdruiters opgelet! Op woensdagavond 30 mei a.s. kunnen ruiters onder toeziend oog van nationale juryleden een dressuurproef op het KNHS-centrum te Ermelo rijden. Een unieke gelegenheid om ervaring op te doen en te leren van het deskundige commentaar van de jury.

De KNZ oefendressuuravond begint om 17.30 uur en zal rond 20.45 uur afgelopen zijn. Alle ruiters in de klasse B t/m Z2 mogen een begeleider meenemen die video/DVD-opnames maakt van de proef. De juryleden spreken dan het commentaar en de tips live in tijdens de proef. Op deze manier kan je thuis nog vele malen je proef bestuderen. De Z-proeven worden beoordeeld door de bekende Grand Prix juryleden Peter Bonhof en Adriaan Hamoen. De klasse B tot en met M2 worden onder andere beoordeeld door de nationale juryleden Willemien Blanken, Hanneke Gerritsen, Dirk de Haas en Monica Drohm.

Iedereen mag twee proeven rijden, eventueel een proef op eigen niveau en bijvoorbeeld een proef in een klasse hoger. Tijdens de oefendressuuravond is het dragen van een wedstrijdtenue verplicht. De kosten zijn 15,-- per proef.

Opgeven
Opgeven kan t/m 21 mei a.s. door startcoupons op te sturen naar

KNHS
T.a.v. afdeling Accommodaties
Postbus 3040
3850 CA Ermelo

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling Accommodaties via telefoonnummer 0577 - 40 82 80 of per e-mail: accommodaties@knhs.nl. De startlijsten worden een week voorafgaand aan de oefendressuuravond op internet gepubliceerd. (www.knhs.nl -> Opleidingen)