Project Gemeente Westland

Monster Noord
Informatieavond bestemmingsplan Monster Noord
Publicatiedatum: 16-05-2007

De gemeente Westland houdt op woensdag 30 mei 2007 een informatieavond over het voorontwerp-bestemmingsplan Monster Noord. Monster Noord is een van de locaties die in het kader van De Westlandse Zoom zal worden ontwikkeld. Medewerkers van de gemeente en van het Ontwikkelingsbedrijf De Westlandse Zoom geven tijdens de bijeenkomst een toelichting op de plannen en bezoekers kunnen vragen stellen of een reactie geven.
De informatieavond vindt plaats in De Noviteit aan de Kloosterlaan 31-33 in Monster. De bijeenkomst begint om 19.30 uur, de zaal is open om 19.15 uur.

In het nieuwe woongebied zijn maximaal 310 woningen gepland. Ook is er ruimte voor winkels en horeca en voor maneges. Monster Noord wordt globaal begrensd door de Slaperdijk, het Schelppad, de plangrens met het te ontwikkelen woongebied Westmade, het Westerhonk, de Madeweg en de bestaande kern van Monster.

Inzage
Het voorontwerp-bestemmingsplan Monster Noord ligt vanaf 29 mei 2007 gedurende zes weken ter inzage. Bewoners, eigenaren en andere belanghebbenden kunnen dan hun (inspraak)reactie op het bestemmingsplan indienen bij burgemeester en wethouders van Westland. Het voorontwerp-bestemmingsplan is te raadplegen op www.dewestlandsezoom.nl en in te zien bij de servicebalie Bouwen en Wonen in het gemeentekantoor in 's-Gravenzande, Van Geeststraat 1. Zie voor adres en openingstijden de rubriek 'Bouwen, Wonen en Leefomgeving'. U kunt ook telefonisch een afspraak maken met een van de consulenten om de plannen in te zien (0174- 673673).

Geen verkoopinformatie
Iedereen is van harte welkom de presentatie bij te wonen. Er wordt die avond geen informatie over verkoop van woningen gegeven. Aan direct betrokkenen is een uitnodigingsbrief gestuurd.