Talpa TV B.V.


Laren, 16 mei 2007

Mundo Datingevent op Dropzone met 2 special guests

Gouden Kooi Miljonairs Huub en Amanda in Second Life


· Mundo organiseert op 30 mei een datingevent op Dropzone in Second Life


· De Gouden Kooi Miljonairs Huub en Amanda zijn speciale gasten die avond


· Via www.degoudenkooi.tv wordt het evenement live gestreamd

Op woensdag 30 mei organiseert het datingplatform Mundo een uniek datingevent in Dropzone, het Second Life eiland van Talpa. Vanaf 19.00 uur die avond gaan de deuren van de Mundo Club open voor mensen die zin hebben om digitaal te flirten, nieuwe mensen te ontmoeten voor een virtuele date en te dansen op heerlijke muziek. Speciale gasten zijn de Miljonairs Huub en Amanda, twee populaire singles uit De Gouden Kooi.

Heb je altijd al met een van deze twee bewoners willen daten? Geef je dan nu op voor de speciale VIP-veiling: tijdens het datingevent kun je een bod uitbrengen op jouw favoriete bewoner! Het gaat hier niet om geld, maar om de meest overtuigende persoonlijkheid. Dus gooi al je charmes in de strijd en misschien word je door de betreffende bewoner uitgenodigd voor een heuse privéchat, direct na de veiling en in Second Life. Het enige dat je nodig hebt is een avatar in Second Life. En natuurlijk moet je ervoor zorgen dat je er ook in de virtuele wereld aantrekkelijk uitziet. Het onderdeel Dress like a millionaire geeft hiervoor de beste tips (www.mundo.nl).

Het Mundo Datingevent op Dropzone wordt 30 mei live gestreamd op www.degoudenkooi.tv

Talpa Digital

Talpa Digital maakt onderdeel uit van Talpa Media. De belangrijkste projecten van Talpa Digital van dit moment zijn de burgerjournalistiek site Skoeps.nl, datingplatform Mundo.nl en de digitale download store Fuel for Travel op Schiphol.


---



Talpa TV B.V.