Ingezonden persbericht


PERSUITNODIGING

Amsterdam, 22 mei 2007

Marketing en marketingcommunicatie event MarCom07 in Amsterdam

Adformatie Groep organiseert op 30 en 31 mei a.s. in de Heineken Music Hall voor de eerste keer MarCom. MarCom07 is een kwalitatief crossmediaal tweedaags marketing event. Met MarCom07 brengt Adformatie Groep op unieke wijze alle marketing- en marketingcommunicatiedisciplines samen.

Van Marcom tot Marcommunity
Met een uitgebreide beursvloer, kwalitatief hoogwaardige seminars, spraakmakende sprekers is MarCom07 een totaal event waar netwerken centraal staat. Kwaliteit wordt gegarandeerd door de aanwezigheid van A-merken, vooraanstaande marktleiders en marketing(communicatie)professionals. Alle disciplines zijn vertegenwoordigd en professionals ontmoeten elkaar face-to-face. De laatste trends, technologieën, producten en ontwikkelingen komen onder de aandacht.

Keynote Speakers
Adjiedj Bakas en Marinus Knoope zijn de keynote speakers tijdens MarCom07. Bakas is bekend van de bestseller 'Megatrends Nederland'. Knoope is ontdekker van 'De Creatiespiraal'.

Seminarprogramma
MarCom07 presenteert een ruim aanbod van hoogwaardige seminars waaraan bezoekers gratis kunnen deelnemen. Het complete programma is te vinden op www.marcom-event.nl.

Netwerkmomenten
Adformatie Groep werkt samen met een netwerkbureau om diverse netwerkmomenten aan te bieden aan de ruim 2500 verwachte bezoekers. Op het programma staat onder andere speednetworking, matchmaking op basis van profielen en worden acteurs ingezet om via flight tours de integratie tussen bezoekers en exposanten te stimuleren. De netwerkborrel is op 30 mei van 17.00 tot 19.00 uur.

Adformatie Groep nodigt u van harte uit om dit bij te wonen op 30 en 31 mei 2007 vanaf 10.00 uur in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Voor meer informatie over deelnemers en het programma kunt u kijken op www.marcom-event.nl

Adres Heineken Music Hall Amsterdam
ArenA Boulevard 590
1101 DS Amsterdam
www.heinekenmusichall.nl

Openingstijden
30 mei: 10.00 - 17.00 uur (beurs / seminars / netwerkmomenten) 17.00 - 19.00 uur (netwerkborrel)
31 mei: 10.00 - 17.00 uur (beurs / seminars / netwerkmomenten)

Vertegenwoordigers van de pers die bij dit event aanwezig willen zijn, zijn welkom. U wordt verzocht ons van uw komst op de hoogte te stellen via ilana@adformatie.nl of via 06 470 25 363. U wordt dan op de perslijst geplaatst.

Welkom op MarCom07!
Adformatie Groep


---- --