Gemeente Terneuzen

Officiële starthandeling plan Molenhof Zaamslag

Op woensdag 30 mei vindt de officiële starthandeling plaats voor de bouw van plan Molenhof in Zaamslag. U wordt hiervoor van harte uitgenodigd. Het plan Molenhof behelst een verzorgingscomplex voor zestig cliënten (zorg gedurende 24 uur), een groepswoning voor zes mensen met een verpleeghuisindicatie (in hetzelfde verzorgingscomplex), een woonzorgcomplex met veertig huurappartementen tegenover het verzorgingshuis, een gemeenschapscentrum en een aantal verkoop- en huurwoningen.

Programma 30 mei
Ontvangst om 15.00 uur in de recreatiezaal van zorgcentrum de Molenhof (Molenstraat 3 in Zaamslag). Wethouder C.L. Liefting verricht samen met de heer J. Scheele (ex-voorzitter van de cliëntenraad) de starthandeling om 15.30 uur. Aansluitend is er een receptie tot 17.00 uur. Het plan Molenhof is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen SVRZ, Woongoed Zeeuws-Vlaanderen en de gemeente Terneuzen.

Planning bouw
De planning van de bouw is als volgt: de heiwerken woonzorgcomplex (A), zorgcomplex (B) en gemeenschapscentrum (C) zijn inmiddels begonnen. Start van het leggen van de begane grondvloer: A eind juni, B begin juli en C eind augustus 2007. Start eerste verdiepingsvloer: A half augustus, B begin november 2007.

Noot aan de redactie:
Van harte welkom!

Nadere informatie:
Vera van der Windt Afdeling Communicatie Gemeente Terneuzen 0115-455 521

Gemeente Terneuzen - T. 0115 455 000 - E. gemeente@terneuzen.nl |