Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Feijenoord benoemt nieuwe secretaris

De deelgemeente Feijenoord heeft een jaar van
reorganisatieontwikkelingen, geleid door Huib de Vet (interim-secretaris), achter de rug. Op dinsdag 29 mei heeft het dagelijks bestuur besloten, de door de selectiecommissie voorgedragen kandidaat dhr. G.J.B.M. Wenting (Jerry), per 1 augustus 2007 te benoemen tot de nieuwe secretaris van de deelgemeente Feijenoord.

Jerry Wenting heeft een lange staat van dienst in het Rotterdamse. Zo is hij ondermeer vanaf 2001 secretaris van de deelgemeente Hoogvliet, waar hij belangrijke resultaten behaalde op het gebied van organisatieveranderingen en cultuuromslag. Jerry heeft een sterke reputatie opgebouwd voor wat betreft de samenwerking tussen deelgemeenten en met het college van B&W. Tevens neemt hij zitting in het concernberaad, het centrale platform van waaruit de dienstoverstijgende dossiers (ambtelijk) worden gecoördineerd en geregisseerd.

Gedurende zijn carrière in Rotterdam heeft Jerry Wenting een waardevol netwerk opgebouwd. Het dagelijks bestuur is er van overtuigd, met Jerry Wenting de geschikte persoon te hebben gevonden om het reorganisatieproces de juiste impuls te geven.

Het ligt in de lijn der verwachting dat Jerry Wenting op maandag 6 augustus 2007 zijn taken daadwerkelijk oppakt.