Ingezonden persbericht


Persbericht

Kroll Ontrack introduceert nieuw Ontrack® PowerControls(TM) reseller-programma

Programma vergroot e-mailmanagementaanbod en vergroot winst voor resellers

Hoofddorp 30 mei, 2007 - Kroll Ontrack, erkend om zijn e-mail recovery software, breidt zijn Ontrack PowerControls resellerprogramma uit voor nieuwe en bestaande partners. Het vernieuwde programma biedt resellers van de toonaangevende mailbox recoverysoftware een uitgebreide compensatiestructuur, meer trainingen en technische ondersteuning. Door de bestaande relaties met technologie-resellers wereldwijd biedt Ontrack PowerControls toegevoegde waarde voor bedrijven die hun klanten van professioneel advies, service en producten willen voorzien.

"Als toonaangevend specialistisch distributeur van technische computingproducten is het van groot belang dat we onze klanten de beste oplossingen bieden", zegt één van Ontrack's distributiepartners, Dan Jamieson, vice president en general manager voor Lifeboat Distribution. "Ontrack PowerControls biedt onze resellerpartners een effectief instrument dat hun eindgebruikers voorziet van een bepalende, professionele e-mail recovery-oplossing die tegelijkertijd winstmogelijkheden biedt."

De nieuwe voordelen die het Ontrack PowerControls reseller programma biedt:
- Uitgebreide compensatie structuur. Resellers kunnen nu meer voordeel behalen gebaseerd op een jaarlijks performancemodel. Als de verkoop stijgt, gaat ook de korting omhoog
- Uitgebreide verkoopondersteuning. Om het product zo goed mogelijk te kunnen positioneren in verschillende marktsegmenten ontvangen resellers lokale- of online verkooptrainingen maar ook online verkoopinstrumenten.
- Specifieke technische trainingen. Resellers die zelf technische ondersteuning aan eindgebruikers willen bieden, kunnen technische instructies ontvangen van Kroll Ontrack.

Ontrack PowerControls, dat het predikaat 'Verified for Microsoft' heeft, wordt door IT-professionals gebruikt bij het snel en gemakkelijk zoeken, kopiëren en herstellen van berichten of individuele mailbox-onderdelen vanuit volledige back-up, eerder opgezette databases (.edb) en Information Store-bestanden. Het programma vereist geen aanpassingen aan de bestaande Exchange Server of back-uparchitectuur, vermindert de hersteltijd aanzienlijk en maakt brick-level back-ups overbodig. Verder minimaliseert Ontrack PowerControls door de geavanceerde zoekfunctionaliteit de tijd die nodig is om e-mail te lokaliseren die voldoet aan bepaalde criteria. Bovendien is een Exchange recovery server bij deze oplossing overbodig.

Prijs en beschikbaarheid
Resellers die graag meer willen weten over Ontrack PowerControls en het nieuwe resellerprogramma kunnen contact opnemen met Kroll Ontrack op +31 (0)23 567 3030 of kunnen kijken op www.ontrackpowercontrols.com.

(340 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Kroll Ontrack en Ontrack Data Recovery
Kroll Ontrack (www.kroll.com) is een wereldwijd leider in risk consulting. Het biedt een breed scala aan diensten op het gebied van onderzoek, intelligence, finance, beveiliging en technologie waarmee klanten risico's kunnen terugbrengen, problemen oplossen en kansen kunnen benutten. Het hoofdkantoor bevindt zich in New York. Met kantoren in meer dan 65 steden in ruim 25 landen heeft Kroll Ontrack een multidisciplinair team van meer dan 3.900 medewerkers. Zijn klantenkring bestaat onder andere uit advocatenkantoren, financiële instellingen, corporaties, non-profit instellingen en overheidsinstanties.

Kroll Ontrack is de grootste en meest ervaren wereldwijde aanbieder van data recovery-diensten en oplossingen. Het bedrijf kan verloren of gecorrumpeerde data van ieder besturingssysteem en van ieder type storage-apparaat terughalen met zijn doe-het-zelf, remote en in-lab oplossingen dankzij zijn honderden eigen tools en technieken. Ontrack Data Recovery is een merknaam van Kroll.

Voor verdere persinformatie, fotografie of een interview kunt u contact opnemen met Ilona de Bok bij LEWIS, het IT PR bureau. Tel: +31 (0)40 235 46 00 Fax: +31 (0)40 235 46 01 E-mail: ilonadb@lewispr.com Website: http://www.lewispr.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com