Ingezonden persbericht


ForceFive benoemt Dunja van Daalen tot Senior Consultant

Amstelveen, 30 mei 2007 - ForceFive, een advies- en interim-managementorganisatie die interne IT-afdelingen van organisaties helpt om klantgerichter te opereren, heeft per 1 mei jl. Dunja van Daalen benoemd tot Senior Consultant. Van Daalen is afkomstig van Capgemini Outsouring, waar zij als Client Engagement Manager werkzaam was.

Op basis van haar ruime kennis van relatiemanagement en communicatie, met name in de ICT-markt, richt Van Daalen zich binnen ForceFive specifiek op het verbeteren en professionaliseren van de relaties tussen IT-afdelingen en hun interne klanten, inclusief de vraagstukken op het gebied van communicatie die daarmee samenhangen. Daarnaast houdt zij zich bezig met het werven van nieuwe klanten en het verder gestalte geven aan de visie en de strategie van ForceFive.

Van Daalen heeft de afgelopen tien jaar diverse commerciële rollen vervuld binnen de ICT-branche. Zo werkte zij gedurende vier jaar eerst als Sales Manager en later als Client Engagement Manager bij Capgemini Outsourcing. Daarvoor was zij enkele jaren werkzaam als Account Manager bij Fujitsu Services (voormalig ICL). Voor de start van haar loopbaan binnen de ICT-branche was Van Daalen managementassistente bij Brandsma Communicatie Partners.

Vertaalslag
Geke Rosier, medeoprichter en directeur van ForceFive: "Dunja is gezien haar kennis en ervaring een ideale versterking van het team van ForceFive, dat zich bij uitstek richt op het snijvlak van IT en marketing. Door de diverse trainingen die Dunja de afgelopen jaren heeft gevolgd, waaronder ITIL Essentials en Prince II Projectmanagement, is zij bovendien uitstekend in staat om op een begrijpelijke wijze de vertaalslag te maken van business naar IT."

Over ForceFive
ForceFive is een advies- en interim-managementorganisatie die IT-afdelingen helpt klantgerichter te opereren. ForceFive levert daartoe een breed scala aan diensten en producten op het gebied van positionering, product- en serviceportfolio-ontwikkeling, kostentransparantie, relatie- en servicemanagement en communicatie. Organisaties zoals ABN Amro, Nationale Nederlanden, ING, KPN en Zwitserleven maken gebruik van de diensten van ForceFive. Meer informatie: www.forcefive.nl.

Voor meer persinformatie:
Karin van Geelen, Yellow Communications, telefoon 023 555 34 24, mobiel 06 - 250 80 355 of e-mail karin@yellow-communications.com.



Ingezonden persbericht