Ingezonden persbericht


Michael Maarsen

persbericht

Hilversum, 30 mei 2007

6pack-presentator michael maarsen naar 101.tv

De zoektocht van 101.tv naar een nieuwe host is geslaagd. De presentatiestal is sinds deze week versterkt met het raspaard Michael Maarsen. Hij verdiende eerder zijn sporen bij het televisieprogramma 6pack. De Amsterdamse volbloed staat garant voor omstreden televisie en dat is precies de reden waarom hij bij 101.tv meer dan welkom is.

De kersverse presentator van 101.tv vond zelf dat hij toe was aan een nieuwe uitdaging. Michael: "Na een jaar 6pack gedaan te hebben, was het (mede door het nieuwe milieuvriendelijke format van 6pack) tijd voor iets anders, tijd voor iets brutaals, tijd voor 101.tv."

Tijdens de sollicitatiedag streden twaalf kandidaten, waaronder Michael Maarsen, om de enige vacature bij 101.tv. Op www.101.tv is te zien hoe deze bizarre dag verliep.

Het jongerenkanaal 101.tv is van de Publieke Omroep in samenwerking met BNN. 101.tv is een digitaal kanaal en is daarom alleen in een basispluspakket achter de decoder te zien. De uitzendingen zijn overigens wel voor iedereen direct te volgen, namelijk op www.101.tv.