Politie Gelderland-Zuid

8 aanhoudingen bij politieactie in Wijchen

Wijchen, 30-05-2007 o Naar aanleiding van binnengekomen informatie is de politie in Wijchen met een onderzoek gestart naar handel in verdovende middelen. Dit onderzoek heeft geleid tot een politieactie dinsdagavond waarbij in totaal 8 personen, 7 mannen en een vrouw, zijn aangehouden op verdenking van overtreding van de Opiumwet.

Dinsdagavond hebben politiemensen een doorzoeking verricht in een woning in de wijk Veenhof. In de woning werd een hoeveelheid drugs aangetroffen die voor verder onderzoek in beslag is genomen. Van de 8 aangehouden personen werden er twee in de woning aangehouden, de anderen elders in Wijchen. Eén van de verdachten, een 51-jarige inwoner van Wijchen, zit nog ingesloten en is in verzekering gesteld. De andere verdachten zijn na verhoor in vrijheid gesteld.

Heeft u informatie?

Getuigen van handel in verdovende middelen, of mensen die menen over informatie te beschikken die voor het onderzoek relevant kan zijn, worden verzocht om contact op te nemen met het politieteam Wijchen. Dit kan op telefoonnummer 0900 8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800 7000.

Het politieonderzoek gaat verder. (08)

Laatst gewijzigd 30-05-2007 14:39 | © Politie Gelderland-Zuid |