Ingezonden persbericht


Fluke Networks Press Release

----------
Nieuwe hulpmiddelen voor glasvezelinspectie en -reiniging elimineren belangrijkste oorzaak van verbindingsproblemen in glasvezelnetwerken

Nieuwe hulpmiddelen helpen installateurs en netwerkeigenaren netwerkuptime en betrouwbaarheid te verbeteren door verontreiniging van glasvezeluiteinden te elimineren

EVERETT, Washington, Verenigde Staten - Fluke Networks, leverancier van innovatieve Network SuperVision(TM)-oplossingen voor het testen, controleren en analyseren van bedrijfsnetwerken en telecomnetwerken, kondigt de beschikbaarheid aan van een nieuwe mini-videomicroscoop en een nieuwe glasvezelschoonmaakkit. Deze nieuwe producten verbeteren de performance en betrouwbaarheid van glasvezelverbindingen.

"Verontreiniging van de glasvezeluiteinden is veruit het meest voorkomende probleem met glasvezelverbindingen", zegt Larry Johnson, president van Light Brigade, een bedrijf dat glasvezeltraining biedt. "En het probleem wordt steeds erger. Verontreiniging en beschadiging van glasvezeluiteinden verhogen de demping en reflectie. Met de hogere gegevenssnelheden van moderne glasvezelverbindingen is de tolerantie voor signaalverlies nog kleiner geworden. Correcte reinigingstechnieken en veilige inspectie van glasvezeluiteinden zijn cruciaal."

Nieuwe hulpmiddelen voor inspectie en reiniging resulteren in betere netwerkperformance

Om gebruikers te helpen de beste performance te bereiken met glasvezelverbindingen introduceert Fluke Networks de FiberInspector Mini, een uitzonderlijke draagbare videomicroscoop die gebruikers in staat stelt scherpe beelden weer te geven van zowel multimode als singlemode glasvezeluiteinden. De FiberInspector Mini beschermt de ogen van de gebruiker perfect tegen schadelijk laserlicht.

Ook nieuw is de glasvezelschoonmaakkit. Deze kit bevat onder andere een glasvezelreinigingspen met oplosmiddel dat veilig is voor plastic en dat veel beter reinigt dan isopropylalcohol. Ook inbegrepen in de kit zijn glasvezelreinigingskaartjes, een doosje met glasvezelreinigingsdoekjes, en glasvezelreinigingsstaafjes in twee formaten om in glasvezelpoorten te reinigen. De reinigingszones van de glasvezelreinigingskaartjes en het oppervlak van de glasvezelreinigingsdoekjes schaden de glasvezeluiteinden niet. Alle items worden geleverd in een stevige draagtas, maar zijn ook afzonderlijk verkrijgbaar.

Nieuwe online instructievideo toont best practices voor reiniging van glasvezeluiteinden

Bezoek www.flukenetworks.com/fibercare voor een geanimeerde interactieve demonstratie van hoe Fluke Networks' hulpmiddelen voor glasvezelinspectie en -reiniging correct te gebruiken zijn. Door de best practices van deze onlinevideo te volgen kunnen gebruikers op efficiënte wijze alle verontreiniging verwijderen en dure, onverwachte netwerkdowntime voorkomen.

Beschikbaarheid van de producten

De nieuwe FiberInspector Mini en glasvezelschoonmaakkit van Fluke Networks zijn wereldwijd onmiddellijk leverbaar bij de verkooppartners van Fluke Networks.

Informatie over Fluke Networks

Fluke Networks levert innovatieve oplossingen voor het installeren, certificeren, testen, controleren en analyseren van kopernetwerken, glasvezelnetwerken en draadloze netwerken voor bedrijven en telecomproviders. Dankzij de veelomvattende Network SuperVision(TM) Solutions-lijn van het bedrijf krijgen netwerkinstallateurs, eigenaren en beheerders meer inzicht in het netwerk, waarbij snelheid, nauwkeurigheid en gebruiksgemak worden gecombineerd om de netwerkperformance te optimaliseren. Het hoofdkantoor van Fluke Networks bevindt zich in Everett (Washington) en zijn producten zijn leverbaar in meer dan 50 landen. Voor meer informatie bezoekt u de website van Fluke Networks op www.flukenetworks.com, of belt u ons op +31 (0) 20-7132984 (Nederland) of +32 (0) 2-402-2113 (België).

----------

Voor meer informatie of hoge resolutie fotomateriaal neemt u contact op met:

Fluke Networks: Perscontacten

Joost Meeuwis Carl Mills / Inge Noijen

EMEA Channel Marketing Manager +31(0)40-2110110

Fluke Networks +31(0)40-2651020

+31(0)40-2366088 Carl@mills-advertising.com / inge@mills-advertising.com

joost.meeuwis@flukenetworks.com www.mills-advertising.com

Mills, Hughes & Partners
Tel: +31 - 40 - 2110110
Fax: + 31 - 40 - 2651020
Po Box 6310
5600 HH Eindhoven, The Netherlands
www.mills-advertising.com