Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

Beroofd van fiets en geld

Apeldoorn, 30-05-2007 o Een 24-jarige man uit Apeldoorn is maandagavond (28/5) omstreeks 21.00 uur door twee nog onbekende mannen beroofd van zijn fiets en een gering geldbedrag. De politie heeft de zaak in onderzoek.

De jongen fietste door het Sprengenpark waar hij op een gegeven ogenblik de twee mannen inhaalde die daar liepen. Plotseling werd hij door een van deze mannen van zijn fietst getrokken. Vervolgens moest hij onder bedreiging van een mes, door de tweede man zijn portemonnee afgeven.

De beide mannen vluchtten met de fiets vervolgens het park uit in de richting van de Asselsestraat. Signalement van beide mannen: 1) Blanke man, ongeveer 25/30 jaar, 1.85 meter, normaal postuur, donkerblond kort haar, spijkerbroek, bruine trui 2) Blanke man, ongeveer 25/30 jaar oud, 1.80 meter, normaal postuur, zwart krullend haar met matje in de nek, lichtblauwe pet, spijkerbroek, wit vest met patroon.

De politie zoekt tips en getuigen. Ook degene die iemand aan de hand van dit signalement herkent wordt verzocht te bellen met de politie 0900-8844.