Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Nick Bosch van Rosenthal nieuwe directeur Belvilla

Heerhugowaard, 30 mei 2007 - Nick Bosch van Rosenthal (43) is onlangs aangesteld als statutair directeur bij vakantiehuizenspecialist Belvilla. In deze functie is Bosch van Rosenthal verantwoordelijk voor de algemene leiding, visie en strategie van Belvilla.

Bosch van Rosenthal kan bogen op jarenlange managementervaring. Voorheen werkte hij in verschillende managementfuncties bij bedrijven in de productiesector en de gezondheidszorg. Bosch van Rosenthal is oprichter van HaaglandenKliniek, waar hij als statutair directeur fungeerde. Kennis en expertise in de reissector deed hij op als directeur bij Amadeus. Bosch van Rosenthal is tevens oprichter en mede-eigenaar van Mr-Elevator, een bedrijf dat zich richt op de service van liften aan boord van schepen.

Bosch van Rosenthal ziet veel kansen voor Belvilla. "De business van Belvilla is spannend en dynamisch. Ik zie het als een uitdaging om een succesvol bedrijf nog succesvoller te maken. We willen ons nog meer focussen op de klant, zodat we optimaal aan hun wensen kunnen voldoen", aldus de nieuwe directeur.

Over Belvilla
Belvilla is specialist in de verhuur van vakantiehuizen. De organisatie verzorgt voor meer dan 150.000 klanten per jaar een verblijf in een van de 4.385 winterse en zomerse vakantieaccommodaties in elf Europese landen. Belvilla kenmerkt zich door haar ruime aanbod van vakantiehuizen, beschikbare foto's, simpele boekingsprocedures en de real-time beschikbaarheid. Belvilla heeft 65 medewerkers in dienst. De organisatie realiseerde in 2006 een omzet van 19,4 miljoen euro. Meer informatie is beschikbaar op www.belvilla.nl.

EINDE PERSBERICHT