Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden presenteert De Nationale Pensioenkrant 29-05-2007

Altijd alles willen weten over de geschiedenis van ons pensioen, hoe Oranje denkt over pensioen, hoe het ook alweer zit met de AOW of hoe belangrijk het is om nu na denken over uw inkomen van morgen? Lees dan de Nationale Pensioenkrant van Nationale-Nederlanden, die op 30 mei verschijnt bij de Telegraaf.

De Nationale Pensioenkrant staat geheel in het teken van pensioen en pensioenbewustzijn. Met artikelen over onder meer de historie van het pensioen, het Nederlandse pensioensysteem, ondernemers en pensioen, aanvullende mogelijkheden voor pensioen, de Pensioenwet, de gevolgen van vergrijzing èn een interview met Willy van der Kerkhof, de gepensioneerde Oranje-voetballer, wordt het belang van nadenken over het inkomen van morgen uitgebreid besproken. 'Doe de pensioencheck', een handig instrument op www.nn.nl geeft snel inzicht hoe het staat met uw pensioen.

De Nationale Pensioenkrant is een belangrijk onderdeel van het pensioenoffensief van Nationale-Nederlanden. Het offensief brengt de eigen mogelijkheden van werknemers voor het nemen van pensioenmaatregelen onder de aandacht en draagt bij aan het verhogen van het kennisniveau over pensioen.