Ingezonden persbericht


Media Alert

Nieuwe TomTom RIDER onderweg naar de winkels

~ TomTom's alles-in-één navigatiesysteem ontworpen voor motorrijders door motorrijders ~

Amsterdam, 30 mei 2007 -- TomTom, 's werelds grootste aanbieder van navigatieoplossingen, kondigt vandaag aan dat de nieuwe TomTom RIDER onderweg is naar de winkels. De nieuwe TomTom RIDER is verkrijgbaar met de meest recente kaarten van West Europa..

Naast volledige waterdichtheid, komt de nieuwe TomTom RIDER met Cardo Scala-Rider(TM) Bluetooth(TM) headset voor duidelijke gesproken instructies in de helm. De nieuwe headset past op open- en gesloten helmen en biedt uitzonderlijke ruisonderdrukking zodat motorrijders instructies en telefoongesprekken met een ongeëvenaarde helderheid kunnen horen.

TomTom RIDER wordt geleverd met de nieuwe RAM(TM) bevestigingsset die praktisch op iedere motor past en makkelijk te monteren is. Het ontwerp is wereldwijd bekend en is tegen de zwaarste condities die motorrijders tegenkomen, bestand.

Om maximale veiligheid te garanderen komt de nieuwe TomTom RIDER met een unieke stevige houder waarop de RAM(TM) bevestigingsset makkelijk past, evenals het unieke gebruikersmenu met vier iconen, die ideaal is voor handschoenen.

De nieuwe TomTom RIDER met kaarten van West Europa ligt vanaf halverwege juni in de winkels (kijk op www.tomtom.com/stores voor informatie van de verkooppunten in de Benelux) De TomTom RIDER Europa zal ¤599,00 gaan kosten.
TomTom HOME is ook beschikbaar voor de TomTom RIDER. TomTom HOME is TomTom's gratis softwaretoepassing die de gebruiker de mogelijkheid biedt content te beheren, te downloaden, op te slaan en over te zetten van de computer naar hun TomTom. TomTom's unieke content en diensten zijn tevens beschikbaar voor de TomTom RIDER via TomTom HOME.


- einde -


Ingezonden persbericht