Ingezonden persbericht


Persbericht
30 mei 2007

Samen voordelig naar Londen met Eurostar

Retour voor twee personen vanaf elk station in Nederland voor 170 euro.

Londen is heel goed bereikbaar per internationale trein: na een overstap in Brussel rijdt Eurostar in slechts twee uur en twintig minuten door de Kanaaltunnel naar hartje Londen. In Londen is deze zomer veel te beleven, zoals het Caribische carnaval in Notting Hill of de Red Bull Air Race boven de Thames.

"Reizen met Eurostar is snel, gemakkelijk en comfortabel. Reizigers komen aan in hartje stad en hoeven geen gebruik te maken van een dure taxirit. Tijdens de reis met Eurostar heeft men ruime stoelen met voldoende beenruimte en kan men voor een hapje of drankje terecht in het barrijtuig of bij de minibar", aldus Linda Schulte, hoofd Marketing bij NS Internationaal. "Deze zomer hebben we een aantrekkelijke aanbieding naar Londen: wie tussen 30 mei en 17 juni 2007 boekt voor reizen tussen 18 juni en 31 augustus 2007, kan gebruikmaken van het aantrekkelijke actietarief van slechts 170 euro voor een retour tweede klas voor twee personen vanaf elk station in Nederland naar Londen."

Eurostar vertrekt elke twee uur vanuit Brussel naar Londen. Via een overstap in Londen zijn veel andere steden in Engeland prima bereikbaar. De totale reistijd van bijvoorbeeld Amsterdam naar Londen bedraagt circa zes uur, de daadwerkelijke 'oversteek' duurt slechts 21 minuten. Voor alle informatie en boekingen: www.nsinternationaal.nl.

*****
Noot aan de redactie