Ingezonden persbericht


Altijd op de hoogte van de nieuwste muziek met Orange Music

Bekijk als eerste MTV en TMF direct op je mobiel met Orange Music abonnement

Den Haag, 30 mei 2007 - Orange heeft met Orange Music een primeur. Als eerste introduceert Orange met dit abonnement voor muziekliefhebbers, een pakket waarmee je MTV en TMF direct op je mobiel kunt bekijken. Orange Music is een abonnement in combinatie met de meest trendy mobieltjes, biedt toegang tot mobiele tv-kanalen, keuze uit 400.000 tracks om te downloaden naar de mobiele telefoon en exclusieve content op het vernieuwde www.orangemusic.nl.

Met het Orange Music abonnement biedt Orange een muziekpakket aan voor ¤ 35 per maand waarmee TMF, MTV, Trace TV en andere tv-kanalen direct te bekijken zijn. Ook krijgt de klant 300 gratis sms'jes bij aanschaf en elke maand drie gratis tracks om te downloaden. Wanneer de klant de bundel van ¤ 35 geheel verbruikt ontvangt deze wederom 300 gratis sms'jes voor de volgende maand. Elke maand weer. Bovendien heeft iedereen met Orange Music keuze uit 400.000 te downloaden tracks, die per download slechts ¤ 1,50 kosten, en is na een starttarief van ¤ 0,06 het luisteren naar Orange Music Station gratis. Om gebruik te maken van deze muziekdienst belt de klant naar 1379 en luistert de klant eindeloos naar zijn of haar favoriete muziek op de mobiele telefoon. Om optimaal van Orange Music te kunnen genieten, is een UMTS-telefoon nodig. De Orange Music ¤ 35 klant maakt gebruik van het UMTS-netwerk van Orange, één van de beste netwerken voor ongestoord mobiel TV kijken, de snelste downloads, maar ook bellen en sms'en natuurlijk.

Op de vernieuwde site www.orangemusic.nl is het downloaden, luisteren en bekijken van de nieuwste muziek eenvoudiger geworden. Deze site is dankzij een nieuwe look & feel, overzichtelijker en toegankelijker geworden. Tevens is de content nog rijker, want www.orangemusic.nl bevat shownieuwtjes, prijsvragen waarmee exclusieve tickets te winnen zijn, muziekprimeurs, ringtones, wallpapers, exclusieve optredens en interviews op video, chats en meet & greets met artiesten. Een beetje muziekfreak kan niet zonder Orange Music.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Orange Nederland N.V.
Tel: +31 6 18010101
E-mail: pers.nlmb@orange-ftgroup.com

Hollander van der Mey/MS&L

Daniëlle Tamis

Tel: +31 70 354 90 00

E-mail: orange@hvdm.nl