Ingezonden persbericht


Brocade neemt deel aan Microsoft Interop Vendor Alliance

Hechtere Microsoft-banden voor betere samenwerking tussen systemen

Tilburg, 30 mei 2007 - Brocade Communications Systems, Inc. (Brocade®) (Nasdaq: BRCD) treedt toe tot de Interop Vendor Alliance. Binnen dit verband werken software- en hardwareleveranciers aan een betere samenwerking tussen hun oplossingen en Microsoft-systemen. Brocade werkt al vanaf de start van het Microsoft Storage Partner Program in 2002 nauw samen met Microsoft. Door toe te treden tot de Interop Vendor Alliance, garandeert Brocade dat zijn technologieën en oplossingen optimale prestaties blijven leveren in klantomgevingen met producten van verschillende leveranciers.

In het merendeel van de moderne IT-infrastructuren zetten bedrijven Microsoft-technologieën en -oplossingen in. De deelname aan de Interop Vendor Alliance helpt Brocade om Storage Area Network- en File Area Network-technologieën en -oplossingen (SAN en FAN) te bieden, die te integreren zijn en samenwerken met Microsoft-technologieën. Deze oplossingen bieden bovendien hoogwaardige prestaties. De Brocade-producten worden getest in omgevingen met producten van verschillende leveranciers om te garanderen dat ze naadloos samenwerken. Het lidmaatschap van het samenwerkingsverband stelt Brocade verder in staat om samen met de andere bedrijven naar buiten te brengen welke inspanningen ze doen om systemen beter te laten samenwerken.

"Brocade is een waardevolle deelnemer voor de Interop Vendor Alliance", zegt Bruce Burns, Senior Director Strategic Relations bij Microsoft. "Het bedrijf heeft altijd nauw samengewerkt met Microsoft. Door hechtere verbanden profiteren onze wederzijdse klanten extra van geoptimaliseerde oplossingen voor de verbetering en stroomlijning van databeheer binnen hun organisaties."

###

Over Brocade Communications Systems, Inc.
Brocade is toonaangevend leverancier van netwerkstorageoplossingen voor het verbinden, delen en beheren van bedrijfsinformatie. Met Brocade-producten zijn organisaties beter in staat hun IT-infrastructuur te optimaliseren en een compliant databeheer te voeren. Meer informatie is te vinden op www.brocade.com of op te vragen via info@brocade.com.