Ingezonden persbericht


Persbericht

Rotterdamse wordt nieuwe 'Flying Hero' en krijgt haar eigen naam op een toestel van VLM Airlines

Rotterdam, 30 mei 2007 - Claire Stevens wordt de volgende 'Flying Hero' van VLM Airlines waarbij haar naam gedurende twee maanden op één van de 19 toestellen van VLM Airlines zal schitteren.

Twee jaar geleden introduceerde VLM Airlines een motiveringsprogramma voor alle werknemers die zich op uitzonderlijke wijze inzetten. Het programma kreeg de naam 'Flying Hero' want de award die eraan gekoppeld is, is een bijzondere eer in de luchtvaartindustrie. Twee maanden lang wordt een vliegtuig van VLM Airlines genoemd naar de persoon in kwestie.

Bij deze unieke incentive krijgen alle werknemers de kans om een collega binnen het bedrijf te nomineren. De eer gaat naar diegene die iets bijzonders heeft verwezenlijkt of zich als hoogvlieger heeft laten opmerken en dus de award verdient.

Claire Warneke-Stevens, 33 jaar en woonachtig in de buurt van Rotterdam, is sinds 1999 Ground Operations Supervisor bij VLM Airlines op Rotterdam Airport, waar ze verantwoordelijk is voor de dagelijkse opvolging van alle vluchten. Zij is een belangrijke schakel tussen het grondpersoneel en het vliegend personeel en zorgt er tevens voor dat onze vluchten vanuit Rotterdam Airport stipt op tijd kunnen vertrekken. Claire hecht er enorm veel belang aan om steeds een kwaliteitsgerichte service en een uitstekende punctualiteit te kunnen garanderen. Ze is een erg gemotiveerde werkneemster en steeds begaan met haar collega's en het bedrijf. Haar collega's waarderen haar inzet en haar behulpzaamheid, want ook tijdens haar vrije tijd zal ze alles blijven opvolgen om zeker te zijn dat alles tot in de puntjes wordt afgehandeld.

Claire is tevens een spilfiguur geweest bij het opstarten van de jet diensten vanuit Rotterdam waarbij ze zich extra heeft ingezet om te zorgen dat de implementatie van dit toestel vlotjes en feilloos kon verlopen.

Onze Flying Hero was enorm verrast met deze erkenning, en zei: 'Ik vind het echt geweldig dat mijn collega's de tijd hebben genomen om mij te nomineren. Dit had ik niet verwacht." Ze voegt eraan toe: "Ik ging altijd al met heel veel plezier naar mijn werk maar nu ga ik met een nog grotere glimlach. Heerlijk om met zulke lieve collega's samen te werken."

Noot aan de redactie : een foto van de winnares is verkrijgbaar op aanvraag

VLM Airlines in profiel

VLM Airlines is actief sinds 1993 en biedt lijndiensten aan vanuit Amsterdam, Antwerpen, Brussel, Jersey, Isle of Man, Liverpool, Luxemburg, Manchester, Rotterdam met bestemming London City. Vanuit Rotterdam worden er ook dagelijkse vluchten aangeboden naar Hamburg en Manchester en vanuit Antwerpen dagelijks naar Manchester. In de zomermaanden worden rechtstreekse vluchten aangeboden op de Kanaaleilanden vanuit Rotterdam. Hiernaast organiseert VLM Airlines een groot aantal bedrijfscharters naar uiteenlopende bestemmingen in Europa.

De onderneming genereerde over 2006 voor de negende keer op rij winst en heeft 425 personen in dienst. Het totaal aantal passagiers van VLM Airlines nam tussen 2005 en 2006 met 9 % toe tot 682.000.

In januari 2006, kreeg VLM Airlines de titel van 'Regional Airline of the Year' uitgereikt door het prestigieuse magazine Air Transport World.

Voor online reserveringen, vluchtschema's en overige informatie: www.flyvlm.com of contacteer uw reisagent.

VLM AIRLINES - Marketing & Communications
Catherine Stuyck
Antwerp Airport PO Box 50
B-2100 Antwerp
Tel: +32 (0)3 285 68 93
Mobile: + 32(0)495 487697
E-mail: catherine.stuyck@flyvlm.com

VLM Airlines - Regional Manager
William Vet
Tel: 010 451 7777
Mobile: 06 22933123
E-mail: william.vet@flyvlm.com

Outsource - Marketing & Communications
Nico Tempelaere
Tel: +32 (0)2 451 00 07
GSM: +32 (0)477 436 434
Email : nico.tempelaere@outsource.be