Ingezonden persbericht


VOLKSWAGEN EN LASER CARDS INTRODUCEREN VOLKSWAGEN INCLUSIEF VISA CARD

Creditcard als onderdeel van nieuw loyaliteitsprogramma 'Volkswagen Inclusief'

Den Bosch,30 mei 2007 - Volkswagen en Laser Cards, een merk van LaSer-Lafayette Services Nederland B.V.(LaSer Services), introduceren de Volkswagen Inclusief Visa Card. Deze creditcard voor trouwe klanten is onderdeel van 'Volkswagen Inclusief', het nieuwe loyaliteitsprogramma van Volkswagen. De Volkswagen-dealers bieden klanten met dit voor de autobranche unieke programma een breed scala van aanbiedingen en privileges op het gebied van mobiliteit, betaling, sport en entertainment.

Deelnemers aan 'Volkswagen Inclusief' krijgen onder andere gratis vervangend vervoer bij schadeherstel, korting op rijvaardigheidstrainingen, gratis jaarlijkse veiligheids- en aircochecks, en gratis routeplanner en verkeersinformatie op de mobiele telefoon. Ook maken zij kans op kaarten voor wedstrijden van Eredivisieclubs en het Nederlands Elftal, clinics met Olympische sporters en concertkaarten.

De Volkswagen Inclusief Visa Card biedt kaarthouders naast alle faciliteiten van het wereldwijde Visa-netwerk extra privileges, zoals de eerste twee uur gratis parkeren bij alle Q-parks in Nederland en één procent korting op brandstof bij alle tankstations wereldwijd. Daarnaast biedt Volkswagen gebruikers van de creditcard tot drie maanden uitgestelde betaling op werkplaatsfacturen en op accessoires bij de Volkswagen-dealers en -garagebedrijven. Bovendien sparen kaarthouders één procent van hun bestedingen voor een goed doel.

"Via het 'Volkswagen Inclusief'-programma belonen we onze trouwste klanten", zegt Edwin Meijerman, directeur van Volkswagen in Nederland. "Naast de Volkswagen Inclusief Visa Card is binnen het programma ook een klantenkaart zonder betaalfaciliteit beschikbaar. De privileges voor kaarthouders zijn niet alleen gerelateerd aan mobiliteit, maar ook aan sport en entertainment. Berijders kunnen bijvoorbeeld mee genieten van onze betrokkenheid bij Feyenoord en PSV. We hebben hoge verwachtingen van het programma en de Visa Card."

"Behalve privileges voor klanten levert de Volkswagen Inclusief Visa Card ook voor de Volkswagen-organisatie voordelen op", zegt José Heussler, CEO van LaSer Services. "Het bedrijf komt dankzij de kaart meer te weten over zijn klanten en kan hier vervolgens gericht op inspelen. Bijvoorbeeld met persoonlijke aanbiedingen en klantenservice op maat. Onze ervaring met andere kaartprogramma's leert dat het bieden van meerwaarde aan de klant leidt tot meer contactmomenten en een hogere klanttevredenheid en -loyaliteit."

De Volkswagen Inclusief Visa Card voor vaste klanten is gratis verkrijgbaar via www.mijnvolkswagen.nl en de Volkswagen-dealers.

###

Over Laser Cards
Laser Cards heeft als merk van LaSer Services haar wortels liggen in retail. LaSer Services is onderdeel van de Franse LaSer Group, een van de grootste creditcardspecialisten in Europa. Naast creditcards zijn de pijlen gericht op loyaltyprogramma's, kredietverstrekking en alle daarmee samenhangende diensten. Laser Cards levert loyalty en co-branded cards tot en met cards voor een eigen netwerk. Kijk voor meer info op www.lasercards.nl