Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Rotterdam, 29 mei 2007

Kees Engel benoemd in directie Quion

Per 1 juni 2007 treedt de heer C.A.J.M. Engel (Kees) toe tot de statutaire directie van Quion, zakelijk dienstverlener binnen de hypothecaire waardeketen. Tot zijn verantwoordelijkheden behoren primair alle operationele processen (Operations) alsmede de werkvelden informatie en communicatie technologie (ICT) en business integratie management (BIM).

Kees Engel (51) heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van ICT, Technology Consulting en Business Transformatie. Hiervoor was hij Chief Information Officer bij AON International en verantwoordelijk voor alle ICT en de (software) applicatie portfolio in Azië, Pacific, Europa, Midden-Oosten en Afrika. Daarvoor heeft Kees Engel gewerkt voor verschillende bedrijven in leidinggevende -en bestuursfuncties, onder andere bij Hewlett Packard Nederland, Interpay Nederland en Ericsson Telecommunicatie.

"De unieke positie van Quion in de hypothecaire markt biedt uitstekende perspectieven voor de toekomst", stelt Kees Engel. "Het bedrijf kan haar positie in Nederland verder versterken en uitbreiden. Ik verwacht een bijdrage te kunnen leveren aan het succes en de verdere uitbouw van deze dynamische onderneming."

"Met de aanstelling van Kees Engel als directeur van Quion hebben we een bijzonder kundige bestuurder aangetrokken", aldus Harry Groeneveld, directievoorzitter van Quion. "Zijn jarenlange ervaring en uitgebreide expertise op het gebied van ICT zal ongetwijfeld een substantiële bijdrage leveren aan de sterke positionering van Quion".

Over Quion
Quion richt zich, naast het aantrekken van funding voor distributiepartners, op de volledige begeleiding van hypotheken voor derden. Quion beschikt over ratings van Moody's Services Limited en Fitch Ratings Limited voor zowel primary als special servicing. De klantportfolio bestaat uit een groot aantal gerenommeerde nationale en internationale financiële instellingen.

Voor meer informatie
QUION Groep BV
T.G.J. Kortekaas, manager Marketing & Communicatie Postbus 2936
3000 CX Rotterdam
Telefoon: 010 - 242 12 69
E-mail: dick.kortekaas@quion.com
Internet: www.quion.com


---- --