Thomson CompuMark introduceert nieuwe SAEGIS(TM): een .......

30.05.2007 / 22:48 / Rubriek: Informatief / Organisatie: Thomson compumark

Thomson compumark

Thomson CompuMark introduceert nieuwe SAEGIS(TM): een krachtige, online handelsmerk onderzoeker

NORTH QUINCY, Massachusetts, ANTWERPEN, België en TOKIO, May 30 /PRNewswire/ --


- Nieuwe onderzoeksmogelijkheden, toegang tot bronnen van over de hele wereld en een gestroomlijnde design helpen IP professionals om effectiever en efficiënter te werken

Thomson CompuMark, de wereldleider in handelsmerkonderzoek en merknaamprotectie oplossingen, maakte samen met een tak van The Thomson Corporation (NYSE: TOC, TSX: TOC) vandaag de introductie van hun nieuwe bekend SAEGIS platform voor online handelsmerk onderzoek bekend. Gebouwd met geavanceerde onderzoekstechnologie en gebruikersvriendelijke eigenschappen, biedt de nieuwe SAEGIS meer onderzoeksvermogen, efficiëntere werkschema's en een bredere toegang tot informatiebronnen van over de hele wereld dan elk ander onderzoeksplatform.

SAEGIS was het eerste platform waarmee via internet handelsmerkonderzoek kon worden gedaan en dat door professionals van over de hele wereld al bijna een decennium lang wordt gebruikt, als het gaat om intellectueel eigendom (IP) en merknaamprotectie.

De nieuwe SAEGIS borduurt voort op het succes van zijn voorganger. Het is van de grond af opnieuw opgebouwd door linguïsten, experts op het gebied van handelsmerken en gebruikersvriendelijkheid, alsmede door de inbreng van gebruikers van SAEGIS om zodoende IP professionals te helpen om meer werk voor elkaar te krijgen in minder tijd.


-- Het nieuwe AutoScreen scherm ontwikkelt op basis van kernbegrippen automatisch geavanceerde onderzoekscriteria - een nieuw niveau van informatieonderzoek, dat met ongeëvenaarde snelheid en gemak precieze en betrouwbare resultaten oplevert.


-- Het nieuw ontworpen Custom Search maakt op maat gesneden onderzoek gemakkelijk en preciezer dan voorheen.


-- Er is een nieuwe gestroomlijnde interface met een consistente lay-out en functionaliteit die gelden voor alle SAEGIS gereedschappen. Een nieuw interface ontwerp, beschikbaar in zes talen, helpt de gebruikers om de resultaten sneller en efficiënter te beoordelen.


-- Een ongeëvenaarde hoeveelheid informatiebronnen van over de hele wereld, met directe toegang tot de meest uitgebreide verzameling onderzoeksdatabases in de industrie, die meer dan 200 landen en registers omvat - inclusief een nieuwe Chinese handelsmerkdatabase, die later dit jaar wordt geïntroduceerd.

"De nieuwe SAEGIS introduceert nieuwe tijdsbesparende eigenschappen, zoals het combineren van meerdere databronnen in één onderzoek", aldus Mike Dammann, algemeen directeur van handelsmerken van Syngenta Crop Protection. "Juist dit is heel nuttig voor ons, omdat we nu tegelijk onderzoek kunnen doen in de handelsmerkregisters en de domeinnaam registers. Dit vermindert de werkdruk op onze al drukbezette staf aanzienlijk."

"Tijd is voor IP professionals nog waardevoller dan voorheen", aldus Christine Moons, directeur systeemontwikkeling van Thomson CompuMark. "We hebben de nieuwe SAEGIS zodanig ontworpen, dat we net zo kunnen werken als onze klanten: de resultaten leveren die ze nodig hebben om goedgefundeerde handelsmerkbeslissingen sneller en efficiënter dan ooit te kunnen nemen. De nieuwe SAEGIS is eens te meer een bewijs van Thomson CompuMarks doelstelling om een nieuwe standaard te zetten voor oplossingen voor handelsmerkonderzoek via internet."

Als u meer wilt weten over de nieuwe SAEGIS, kunt u de volgende websites bezoeken: thenewsaegis.com of compumark.thomson.com.

Over Thomson CompuMark

Thomson CompuMark (compumark.thomson.com) is 's werelds vooraanstaande leverancier van handelsmerkinformatie en dito diensten met toegevoegde waarde. De onderneming levert informatie, gereedschappen en diensten, die professionals in de handelsmerk en merknamenbranche nodig hebben om hun de waarde van hun merknamen te beschermen, terwijl ze tevens tijdsbesparend, kostenbesparend zijn en de complexiteit en het risico van het beheren van handelsmerkportfolio's verminderen. Thomson CompuMark heeft wereldwijd meer dan 600 mensen in dienst, met operationele en verkoopkantoren in België, Canada, Frankrijk, Italië, Japan, Zweden, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Over The Thomson Corporation

The Thomson Corporation (www.thomson.com) is een wereldleider in het leveren van essentiële elektronische, onderzoekstechnologische oplossingen aan bedrijven en professionele klanten. Hun operationeel hoofdkantoor is gevestigd in Stamford, Connecticut. Thomson levert informatie met toegevoegde waarde, software gereedschappen en applicaties aan professionals op het gebied van wetgeving, belastingen, boekhoudkunde, financiële diensten, wetenschappelijk onderzoek en gezondheidszorg. De gewone aandelen van de onderneming staan aan de beurzen van New York (NYSE: TOC) en Toronto (TSX: TOC) genoteerd.

Website: compumark.thomson.com
thenewsaegis.com
www.thomson.com

Contact:

Scott Rutherford, communicatie manager (Noord en Zuid-Amerika), +1-617-376-7667, scott.rutherford@thomson.com, of Ilse Clymans, communicatie manager (Europa, Midden-Oosten, Afrika), +32-3-220-72-75, ilse.clymans@thomson.com, of Miki Kumagai, marketing manager (Azië), +81-3-5733-6120, m.kumagai@brandy.co.jp, allen van Thomson CompuMark