Ingezonden persbericht


Actueel design voor de budgetbadkamer
Klassieker Keramag Renova Nr. 1 in nieuw design en met meubels

Succesvolle serie Renova Nr. 1 van Keramag volledig geactualiseerd / Eigentijdse vormgeving en technische verbeteringen / Centrale blikvangers in het concept: nieuwe wastafels, closets en douchebakken / Volledig nieuw meubelprogramma /

Het uitgebreide Keramag Renova Nr. 1-assortiment voor de badkamer heeft een complete metamorfose ondergaan. Tot de Renova Nr.1-familie behoren de drie series Renova Nr.1, Renova Nr. 1 Plan en Renova Nr. 1 Comprimo. Al deze series presenteren zich nu opnieuw.

Wastafels
De nieuwe wastafels met een jong, eigentijds design bieden vele verbeteringen in details. De verbeterde aansluiting aan de wand en de spatwaterkering, dankzij de afgeschuinde wastafelrand, zorgen voor meer onderhoudsgemak. Andere verbeteringen zijn de licht aflopende, royale aflegvlakken en de ergonomische en gelijkmatige wastafelrand rondom.

Closets en bidets
De Renova Nr. 1-familie werd ook voorzien van nieuwe closets en bidets. De bijpassende closetzittingen zijn beschikbaar in een actueel vloeiend afgerond of rechthoekig design; naar wens voorzien van een dempingtechniek voor fluisterstil sluiten en in een afneembare variant. De wand- en staande closets zijn verkrijgbaar in een vlak- of diepspoeluitvoering of in een diepspoeluitvoering met op de rand geïntegreerde dijstukken. Bijzondere aandacht werd besteed aan onderhoudsvriendelijke gladde oppervlakken (aan buiten- en binnenkant), open, geglazuurde spoelranden, een optimale waterverdeling en nagenoeg onzichtbare bevestigingen. De waterbesparende 4,5 liter spoeltechniek is leverbaar op de diepspoelclosets. Voor de staande closets zijn bijpassende waterreservoirs leverbaar, desgewenst met duospoeltechniek. Het assortiment is gecompleteerd met in vorm afgestemde bidets.

Afgestemde douchebakken
Het programma biedt ook aantrekkelijke, nieuwe acryl douchebakken, met een diepte van slechts 6 cm. Het douchebakassortiment biedt een keuze uit twee vierkante modellen (80 en 90 cm), een rechthoekig model ( 90 x 75 cm), een vijfhoek (90 x 90 cm) en twee kwartronde modellen (80 en 90 cm), desgewenst voorzien van panelen.

Uitbreiding met meubelprogramma
De series Renova Nr. 1 en Renova Nr. 1 Comprimo zijn uitgebreid met een nieuw meubelprogramma dat exact aansluit op het vernieuwde design van de keramische producten. De nieuwe badmeubelen zijn beschikbaar voor alle typen wastafels. De meubels zijn voorzien van een wit corpus en fronten in hoogglans wit, hoogglans wengé decor of licht eiken decor. Voor alle standaard wastafels uit de Renova Nr. 1 serie, die geschikt zijn voor een combinatie met een zuil, zijn nieuwe wastafelon-derkasten met één deur beschikbaar. Deze onderkast wordt via een zilverkleurige adapter fraai met het keramiek verbonden worden. Zo ontstaat een elegante combinatie, wordt de sifon aan het oog onttrokken en meer opbergruimte geboden.

Nieuw zijn ook de meubels voor de meubelwastafels in de series Renova Nr. 1 en Renova Nr. 1 Comprimo. Om de woonsfeer in de badkamer verder te verhogen zijn hoge kolomkasten en zijkasten beschikbaar. De zijkasten kunnen op gelijke hoogte met de wastafel gemonteerd worden. De mat glazen afdekplaat op de bovenkant van de kast zorgt voor onderhoudsgemak. Het meubelassortiment wordt gecompleteerd met lichtspiegels met twee verticaal gepositioneerde lichtbanen. De grotere lichtspiegels zijn voorzien van draaibare zijspiegels.

www.keramag.com


---

Noot voor de redactie. (

Ingezonden persbericht