MAC3PARK breidt vastgoedportefeuille verder uit


Aankoop 10.000m2 kantoorpand in Almere

LELYSTAD, 20070530 -- MAC3PARK Businesscenters, de Flevolandse aanbieder van thematisch vastgoed, heeft circa 10.000m2 aan representatieve kantoren en hoogwaardige logistieke bedrijfsruimte van Gaba Logistics Benelux gekocht. Met de acquisitie en het voor verhuur geschikt maken is een bedrag gemoeid van ruim ¤ 4 miljoen. De Flevolandse vastgoedportefeuille van MAC3PARK beloopt daarmee de 100.000 m2.

MAC3PARK is toonaangevend als het gaat om verhuur van kantoorlocaties in Flevoland. De onderneming heeft de afgelopen tien jaar een solide kantoor- en bedrijfsruimteportefeuille opgebouwd in Lelystad, Emmeloord en Dronten. Met de acquisitie van het kantoor van Gaba Logistics Benelux maakt MAC3Park zijn entree in Almere, als opmaat naar een verdere uitbreiding in dit deel van Flevoland. Om zijn leidende positie verder uit te breiden investeert MAC3PARK in 2007 en 2008 voor ruim 15-20 miljoen euro in acquisities van bestaande gebouwen, grondaankopen en projectontwikkeling.

Deelverhuur
MAC3PARK kiest voor groei in Almere, omdat hier sprake is van een flinke vraag naar deelverhuur met facilitaire ondersteuning en diensten. Manager MAC3PARK Peter Broer zegt: "In feite wordt er maatwerk gevraagd. Met name door de high potentials in Almere die toe zijn aan een volgende stap richting grotere locaties. Met het representatieve business center aan de Bolderweg op industriegebied De Vaart kunnen we deze snelle groeiers nu ook bedienen."

De onderneming heeft o.a. het unieke concept `Het starterscentrum' ontwikkeld, voor startende ondernemers en groeiers die binnen het Flevolandse aanbod van MAC3PARK kunnen groeien en gebruik kunnen maken van de faciliteiten die MAC3PARK biedt. De acquisitie in Almere brengt dit fullservice concept nu ook binnen bereik van huurders vanuit regio Almere, Amsterdam en Utrecht.

Over MAC3PARK
MAC³PARK Businesscenters, met hoofdkantoor in Lelystad, bestaat sinds 1997 en biedt bedrijven en instellingen een bedrijfsomgeving waarbinnen de dienstverlening en faciliteiten geregeld zijn. Daarmee onderscheid MAC³PARK zich als een zakenpartner die ondernemers de mogelijkheden tot groei biedt.

De businesscenters van MAC³PARK zijn in alle grote gemeenten van Flevoland te vinden: Almere, Lelystad, Emmeloord en Dronten. De businesscenters liggen op goed bereikbare (zicht)locaties en hebben een thematische invulling, zoals: Starters; Life Sciences; Agri-business; Logistiek en Kennis & ICT. Voor meer informatie: www.mac3park.nl