Dagstrand Fun Beach wederom een primeur


De grootste opblaasbare waterglijbaan van Nederland

PANHEEL, 20070530 -- Voor een eenvoudig dagstrand zonder enig vertier kun je de hedendaagse recreant niet meer wakker maken. Daarom komt Fun Beach in Panheel wederom met een spectaculaire primeur: Nederlands grootste opblaasbare waterglijbaan. Bedrijfsleider Mark Jennissen heeft dan ook hooggespannen verwachtingen voor het komend seizoen.

Als het om recreatieprimeurs gaat, heeft het dagstrand een reputatie hoog te houden. "Kijk, dagstranden waar je alleen een frietje of ijsje kunt eten zijn er al genoeg. De mensen, of dat nu recreanten of bedrijven zijn, willen iets meer beleven, spanning en sensatie", verduidelijkt Mark, die ieder jaar de vrijetijdsmarkt afstruint, op zoek naar nieuwe trendy outdoor-activiteiten. Al eerder wist het dagstrand als eerste de Aquaskipper (een futuristische waterfiets waarop je je al springend op moet voortbewegen) naar Limburg te halen. Ook de afgelopen tijd veelvuldig in het nieuws geweest zijnde Segway werd door Fun Beach als eerste in Nederland ge?ntroduceerd.

Tot de overige vermakelijkheden op Fun Beach behoren onder meer een challenge parcours over het water, een klimmuur en een Beachvolley-veld. En daar komt nu dus een Superslide bij. Deze gigantische waterglijbaan weegt 500 kilo en is wel 7 meter hoog. Om het reusachtige bouwwerk staande te houden, zijn er alleen al binnenin de constructie 4 kilometer touw gebruikt! "Het is een soort van stormbaan", legt Mark uit. "De kinderen moeten naar boven klimmen en kunnen dan via een waterbaan naar beneden glijden, het ontwerp is ingenieus".





Dagstrand Fun Beach