FB Events wederom een primeur in Limburg


PANHEEL, 20070530 -- Evenementenbureau FB Events heeft sinds mei dit jaar de Limburgse licentie voor Het Fietscafe®. Dit in het oog springende vervoersmiddel is de attractie bij uitstek voor vrijgezellen- en studentenfeestjes en staat garant voor een hoop gezelligheid en plezier. Naast vestigingen in Stroe (Gld.), Wervershoof (NH.), Köln (D.) en Meer (B.) kan men nu dus ook een dagje fietsen in Limburg.

FB Events, ooit begonnen met de verhuur van 6 mountainbikes, verhuurt al bijna 20 jaar. Het bedrijf staat bekend om haar innovatieve instelling en is altijd op zoek naar de nieuwste activiteiten en trends in de markt.
Al eerder wist het bedrijf als eerste de Aquaskipper (een futuristische waterfiets waarop je je al springend op moet voortbewegen) naar Limburg te halen. Ook met de afgelopen tijd veelvuldig in het nieuws geweest zijnde Segway, had FB Events een primeur. Met trots is nu dan ook het fietscafé toegevoegd aan het reeds uitgebreide aanbod.

Het Fietscafe® is een mobiel café, waarop 20 gasten kunnen plaatsnemen. Onder het genot van een lekker biertje en favoriete muziek, fietst men overal naar toe. Het is voorzien van tien trapstellen, dus niet alle deelnemers hoeven te fietsen en men kan af en toe eens wisselen van plaats.

Kijk voor meer informatie op www.tegekman.nl. Hier kan ook het Fietscafé rechtstreeks online geboekt worden, simpel, veilig en snel.





FB Events