Uitbreiding verkoopteam Air Trade Centre Nederland BV


Aangenaam kennis te maken: Edwin Linders

NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL, 20070530 -- Per 1 mei 2007 is Edwin Linders in dienst getreden bij Air Trade Centre Nederland BV als Accountmanager voor Zuid-Nederland. Edwin heeft na het behalen van zijn MTS studie ruime ervaring opgedaan bij zowel een gedegen installatiebedrijf alsook een toeleveringsbedrijf voor de installatiebranche. Tevens heeft hij zijn kennis uitgebreid door het volgen van de opleidingen MIT W1, MIT W2 en de Post-HBO-opleiding TVVL Luchtbehandelingstechniek.

Met deze kennis en ervaring wil Edwin zijn klanten graag van dienst zijn op het gebied van zowel systeemontwerp als het verzorgen van productselecties!

Edwin Linders:
edwin.linders@airtradecentre.com of
telefonisch (06) 10 11 00 75

Air Trade Centre Nederland maakt deel uit van Air Trade Centre International (1994), een van oorsprong Nederlands bedrijf dat zich beweegt op het terrein van heating, ventilatie en airconditioning (HVAC). Het verkoopt eigen producten en diensten met een duurzaam karakter. Als totaalleverancier voor de HVAC-markt is de strategie gericht op duurzame relaties door Single Sourcing en een breed en diep assortiment. Air Trade Centre International heeft 11 vestigingen in Europa en daarbuiten. Voorts bestaan in 2 landen strategische allianties met een partnerbedrijf.
Air Trade Centre International is een handelsorganisatie die actief is in 11 landen in Europa en daarbuiten op het gebied van luchtverdeeltechniek en aanverwante producten.