Mojo Concerts

Vocaal vuurwerk Il Divo overbrugt klassiek en pop in Ahoy'

Ook zo benieuwd hoe Mariah Carey's Without You klinkt gezongen door vier klassiek geschoolde zangers? Luister dan maar eens naar de adembenemende versie van Il Divo: het internationale gezelschap dat wereldwijd furore maakt met de sublieme kruisbestuiving van klassieke en populaire muziek.

Il Divo bestaat uit David Miller, Sebastian Izambard, Urs Buhler en Carlos Martin, vier good looking guys die hun sporen ruimschoots verdiend hebben in de musical- en operawereld. Hun titelloze debuutalbum bestormde overal ter wereld de hitlijsten en ook Nederland viel als een blok voor het vocale vuurwerk van het viertal. Het derde album met de titel Siempre is inmiddels uit en is in de week na release beklonken met platina. Populair in Nederland, dus dit optreden mag geen enkele liefhebber missen. En dan weet je meteen hoe Mariah's Without You klinkt.

Donderdag 31 mei 2007
Ahoy' - Rotterdam
Entree: E 50,-/E 47,-/E 44,-/E 41,-/E 38,-/E 35,- (exclusief servicekosten) Aanvang: 20.00 uur

Voor dit concert zijn alleen zitplaatsen beschikbaar.

Kaartverkoop begint donderdag 21 december om 10.00 uur via de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, 0900 300 1250 (45 cpm), AUB Ticketshop, de bekende voorverkoopadressen en kassa zaal.