GTI NV

Onmoet GTI tijdens Maritime & Offshore Career Event

Bunnik, 21 mei 2007

Op donderdag 31 mei is GTI Marine & Offshore vertegenwoordigd in stand 39 tijdens het Maritime & Offshore Career Event in het World Trade Center te Rotterdam. Gedurende de beurs kunnen kandidaten kennismaken met de velge mogelijkheden die GTI hen als werkgever te bieden heeft.

Kennismaken
Tijdens de beurs presenteren meer dan 90 technische, maritieme en offshore werkgevers zich met hun carrièremogelijkheden Het World Trade Center staat deze dag in het teken van werk en opleiding in de boeiende en bloeiende maritieme en offshore sector. Naast de presentatie van de carrièremogelijkheden bij bedrijven zullen er namelijk ook opleidingen aanwezig zijn. Samen staan we sterk om de instroom op maritieme en offshore opleidingen te bevorderen. Wegens het actuele tekort aan gekwalificeerd personeel in de gehele sector, staat 31 mei niet alleen in het teken van werk maar zeker ook in het teken van opleiding.

Studenten, werkzoekenden, maritieme professionals, scholieren en decanen zijn van harte welkom en kunnen zich voorregistreren via de website www.maritimeoffshorecareerevent.com. Gedurende deze dag is er een programma met topsprekers uit de sector zoals Simeon Tienpont, crewmember van de ABNAMRO TWO en verschillende managing directors van toonaangevende bedrijven. Tevens worden er presentaties en workshops gegeven door exposanten. Op de website van het evenement vind je meer informatie (www.maritimeoffshorecareerevent.com).

Gratis toegang
De toegang voor het Maritime & Offshore Career Event is gratis. Voorregistratie wordt aangeraden om zo lange wachtrijen bij binnenkomst te voorkomen en ligt er een bezoekersbadge klaar.

Informatie, openingstijden en locatie:
11.00 tot 18.00 uur, Beurs-WTC, Beursplein 37 Rotterdam. Voorregistratie via www.maritimeoffshorecareerevent.com.