Gemeente Ede

Nummer 100 / Ede, 22 mei 2007

Buitengewone raadsvergadering en receptie
Afscheid burgemeester R.C. Robbertsen op 31 mei 2007

Burgemeester R.C. Robbertsen neemt donderdag 31 mei 2007 afscheid van de gemeente Ede. Dat gebeurt met een buitengewone raadsvergadering voor genodigden en een afscheidsreceptie voor genodigden, inwoners van de gemeente Ede en andere belangstellenden.

Na bijna 5,5 jaar beëindigt de heer Robbertsen zijn werkzaamheden als burgemeester van de gemeente Ede. Op donderdag 7 juni 2007 wordt hij geïnstalleerd als commissaris van de Koningin in de provincie Utrecht.

Buitengewone raadsvergadering
Op donderdag 31 mei 2007 neemt de heer Robbertsen tijdens een buitengewone raadsvergadering officieel afscheid van de gemeente Ede. De vergadering voor de gemeenteraad, voor het college van burgemeester en wethouders en voor genodigden wordt gehouden in de raadzaal van het gemeentehuis en begint om 13.30 uur. Tijdens de vergadering spreken de volgende mensen:

* De heer C.G.A. Cornielje, commissaris van de Koningin in de provincie Gelderland;

* De heer J. van Boven, nestor van de gemeenteraad;
* De heer W.J. Dekker, loco-burgemeester;
* A.H. Boerma-van Doorne, burgemeesterskring Liemers en Veluwezoom;
* De heer Th.A.M. Meyer, voorzitter bestuur Food Valley;
* De heer G.J.M. Rumund, burgemeester van Wageningen;
* Kolonel drs. B. Hendriksen, commandant RMC Noord;
* De heer C. Heij, inwoner van de gemeente Ede.

Burgemeester Robbertsen sluit af met een afscheidswoord.

Afscheidsreceptie
Na de buitengewone raadsvergadering is er van 16.00 tot 18.30 uur een afscheidsreceptie in de hal en het restaurant van het gemeentehuis van Ede. Naast genodigden zijn ook alle inwoners van de gemeente Ede én andere belangstellenden hiervoor van harte uitgenodigd.
---