29.05.2007 / 14:54 / Rubriek: Economie / Organisatie: Beursgenoten

Beursgenoten

Persuitnodiging

Symposium Beursgenoten - Het wordt een lange, hete zomer

Sprekers: Geert Schaaij - directeur Beursgenoten
Ronald Kasteel - CEO Ordina
Roelof Luinge - scheidsrechter KNVB

Datum: donderdag 31 mei 2007, 19.00 - 22.30 uur

Locatie: Theater & Congrescentrum De Flint
Coninckstraat 60
3811 WK Amersfoort

ASSEN (29 mei 2007) - Slimme beleggers kunnen zichzelf trakteren op een lucratieve en onbezorgde zomer. Terwijl de concurrentie ze bruin bakt aan het strand of met de benen omhoog op de camping geniet van de zon slaat Beursgenoten toe.

Geert Schaaij, oprichter van Beursgenoten, legt op donderdagavond 31 mei uit hoe beleggers de komende weken een optimaal rendement uit hun aandelenportefeuille kunnen halen. Het symposium 'Het wordt een lange, hete zomer!' behandelt de vele vragen die beleggers momenteel bezighouden. In welke richting gaan de effectenbeurzen zich bewegen? Duikt Amerika in een recessie? Zorgt de huizenmarkt ook in Nederland voor onrust?

Lastige vragen, maar voor Beursgenoten geen reden tot zorg. Geert Schaaij vaart een eigen koers. Voor een optimaal resultaat de komende zomer moet u als belegger nu uw winst nemen. Het voordeel is tweeledig: u gaat een zomer zonder stress tegemoet en u beschikt over de financiële middelen om in juli en augustus uw slag te slaan.

Hoe deze strategie tot een goed einde te brengen hoort u 31 mei in Theater De Flint te Amersfoort. Behalve Geert Schaaij treden Ronald Kasteel (CEO Ordina) en voetbalscheidsrechter Roelof Luinge als gastspreker op.

Beursgenoten verzamelt en deelt de kennis die nodig is om als belegger met een gerust gevoel de financiële markten te betreden.
Belangstellenden voor het symposium kunnen zich aanmelden via www.beursgenoten.nl.