Gemeente Coevorden

Betaling gemeentelijke belastingen: uiterste datum 31 mei 2007

Gemeentelijke belastingen 28 februari j.l. hebben alle huishoudens binnen de gemeente Coevorden de aanslag gemeentelijke belastingen (afvalstoffenheffing en/of onroerende zaakbelastingen) ontvangen. Wie geen gebruik maakt van de mogelijkheid tot automatische incasso moet de aanslag in twee termijnen betalen. Binnenkort verstrijkt de laatste vervaltermijn.

De aanslag gemeentelijke belastingen moet uiterlijk op 31 mei 2007 betaald worden. Het gaat hierbij om de bedragen voor de afvalstoffenheffing en/of de onroerende zaak belastingen 2007. Veel mensen hebben de aanslag nog niet (volledig) betaald. Indien de betaling niet uiterlijk op 31 mei 2007 op de rekening van de gemeente staat riskeert u het risico dat u extra aanmaningskosten in rekening gebracht worden. U kunt dit voorkomen door zo spoedig mogelijk de aanslag te betalen. Overigens geldt dit niet voor diegenen die gebruik maken van de mogelijkheid de aanslag middels automatische incasso te betalen.

Automatische betaling

Als u wilt voorkomen dat het betalen van de gemeentelijke belastingaanslag wordt vergeten, kunt u via de gemeente opdracht geven voor automatische betaling. In dat geval wordt het bedrag in kleinere maandbedragen van de rekening afgeschreven.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksafdeling, loket belastingen, tel. 0524-598451.