Bridget Maasland uitgeschakeld in Battle

31.05.2007 / 09:14 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Blixem internet services

Blixem internet services

PERSBERICHT BLIXEM INTERNET SERVICES

Bridget Maasland uitgeschakeld in Battle
Strijd om top 8 wordt deze week gestreden in de Battle of the Babes.

Nijmegen, donderdag 31 mei 2007

De jaarlijkse Battle of the Babes is in volle gang. Deze week eindigde ronde 2. Hierbij vielen 16 lekkere Babes af, waaronder Bridget Maasland, de nummer vier van de vorige Battle. De overgebleven deelneemsters strijden om de titel Babe of the Year 2007.

Het feit dat Bridget Maasland is uitgeschakeld komt onverwacht. In de vorige Battle of the Babes stond zij in de kwartfinales tegenover Katja Schuurman. Katja zit nog wél in de race, net als Yolanthe van Kasbergen en titelverdedigster Elise van der Horst.

De Battle of the Babes is hét internet toernooi waar bezoekers uitmaken wie de mooiste en populairste bekende vrouw van Nederland is. De bezoekers kunnen op www.battleofthebabes.nl banners downloaden om hun favoriete Babe te promoten op een eigen website of weblog.

De spanning stijgt en de strijd wordt feller. De race om de top 8 wordt deze week gestreden in ronde drie. Welke bekende Nederlandse babes halen de kwartfinale?

Over Mokkels.nl
Mokkels.nl is in 2000 gestart als een hobbyproject. De site is sinds de start uitgegroeid tot de grootste 'Babesite' van Nederland. Het is de ontmoetingsplaats voor liefhebbers van beroemd vrouwelijk schoon. Babes zoals Georgina Verbaan en Victoria Koblenko hebben meerdere malen aangegeven dat ze regelmatig hun eigen topic lezen om te zien wat er over ze geschreven wordt. De site is sinds 2003 de organisator van de Battle of the Babes. Mokkels.nl ontvangt een miljoen unieke Nederlandse bezoekers per maand.

Mokkels.nl: www.mokkels.nl
Battle of the Babes: www.battleofthebabes.nl/

Over BliXem Internet Services
BliXem Internet Services ontwikkelt sinds 1999 met 40 professionals diverse eigen portals en websites. Iedere maand vinden ruim 2 miljoen unieke Nederlandse bezoekers het brede scala aan portals van BliXem, zoals Telefoonboek.nl, Plaats.nl, Hetweer.nl, Vakantieshop.nl en Financieel.nl.

BliXem Internet Services: www.blixem.nl
BliXem Media: media.blixem.nl


-- EINDE PERSBERICHT--


Noot voor de redactie (