Gemeente Wassenaar

Openstelling belangstellingregistratie vrachtwagenparkeren

Van donderdag 31 mei t/m zondag 17 juni 2007 openstelling belangstellingregistratie 1^e toewijzingsronde
ontheffinghoudersplaatsen vrachtwagenparkeren.

In februari 2007 heeft de Raad (RV-07007) besloten tot invoering van een vrachtwagenparkeerverbodszone en de aanwijzing van zgn. ontheffinghoudersplaatsen/ vrachtwagenparkeersysteem binnen deze zone. De aangewezen ontheffinghoudersplaatsen zijn gesitueerd in en nabij het bedrijventerrein Maaldrift I en II. Op deze locaties mag (evt. binnen venstertijden) uitsluitend geparkeerd worden door vrachtwagens/chauffeurs voorzien van een ontheffing en in bezit van een huurovereenkomst voor het betreffende parkeervak. Aan de huur van deze parkeerplaatsen zijn kosten verbonden. Zie hier het vrachtwagenparkeerbeleid.

Het vrachtwagenparkeersysteem is (in beginsel) gericht op Wassenaarse bedrijven. In 2^e instantie kan ook ruimte beschikbaar worden gesteld aan niet-Wassenaarse bedrijven. Een laatste doelgroep kan zijn de in Wassenaar woonachtige particulieren met niet-bedrijfsmatige vrachtwagens.


1^e toewijzingsronde
U wordt thans in de gelegenheid gesteld om voor de 1^e toewijzingsronde uw belangstelling kenbaar te maken voor de aanvraag van een ontheffing i.c.m. de huur van een van deze ontheffinghoudersplaatsen. De periode waarin u uw belangstelling kenbaar kunt maken start op donderdag 31 mei en eindigt op zondag 17 juni 2007.

Aanvraagformulieren
U kunt hier het aanvraagformulier downloaden en ook in de productencatalogus onder het trefwoord "aanvraag vrachtwagenparkeerplaats" is het aanvraagformulier terug te vinden. Het ingevulde formulier, incl. bijbehorende bescheiden (zie aanvraagformulier), dient uiterlijk maandag 18 juni 2007 voor 10.00 uur in ons bezit te zijn. Formulieren welke na deze datum worden ontvangen worden pas bij een latere toewijzingsronde in behandeling genomen.

Meer informatie

Voor het telefonisch bestellen van het aanvraagformulier of andere vragen kunt u contact opnemen met de gemeente Wassenaar, afdeling Ontwikkeling, heer A.J. Duijndam, telefoonnummer (070) 5122246 of per e-mail aduijndam@wassenaar.nl
Gemeente Wassenaar
Johan de Wittstraat 45
Postbus 499
2240 AL Wassenaar

T: 070-5122222
E: gemeente@wassenaar.nl