31.05.2007 / 11:54 / Rubriek: Economie / Organisatie: Cenio

Cenio

http://www.cenio.com/

Gouden metallic computers

Een gouden laptop, dat kan bij Cenio Computers. Als eerste computerfabrikant ter wereld levert Cenio vanaf vandaag computers in metallic kleuren. Sprankelende kleuren zoals White Pearl, Black Saphire en Gold.

Metallics
De Cenio computers zijn online te bestellen in 16 verschillende metallic kleuren van helder blauw tot robijn rood. Deze metallics zijn te vergelijken met autokleuren, maar dan op een computer. Met de nieuwe kleuren wil Cenio Computers een alternatief bieden voor het 'standaard' grijs of zwart, waarin de meeste computers te koop zijn.

Computers, en met name notebooks, staan steeds vaker in de woonkamer waar veel aandacht aan de inrichting is besteed. Cenio Computers speelt hierop in met haar gekleurde en metallic computers. De keuze voor bijvoorbeeld metallic goud en metallic wit komt voort uit de laatste mode- en designtrends.

Over Cenio Computers
Als Europese computerfabrikant levert Cenio computers van hoge kwaliteit in elke gewenste kleur. Voor bedrijven maakt Cenio computers in hun bedrijfskleuren voorzien van hun logo.

Cenio notebooks, desktop computers, mediacenters en displays zijn te bestellen op www.cenio.com.

Noot voor de pers,