Deelgemeente Charlois Rotterdam

Graafwerkzaamheden Zuidplein en Dordtselaan

Deze week is De Groot Aanneming B.V. gestart met graafwerkzaamheden bij het Zuidplein. Later komt de Dordtselaan aan de beurt. De graafwerkzaamheden worden uitgevoerd in verband met de aanleg van cameratoezicht rond busstation Zuidplein en op de Dordtselaan.

De werkzaamheden bestaan uit het graven van sleuven in het trottoir en het trekken van kabels.

Deze werkzaamheden worden uitgevoerd in verband met de aanleg van cameratoezicht rond busstation Zuidplein en op de Dordtselaan. Meer hierover leest u in het Charlois Magazine dat deze week is verschenen en de komende dagen in de deelgemeente Charlois huis-aan-huis wordt verspreid. Dit artikel kunt u trouwens ook hier lezen. (pdf)

Omwonenden van het Zuidplein en de Dordtselaan krijgen bovendien binnenkort een brief in de bus met meer informatie over de invoering van dit cameratoezicht en ontvangen een uitnodiging voor een informatieavond.

Als alles volgens de planning verloopt, duren de graafwerkzaamheden tot en met 15 juni. Aansluitend wordt begonnen met het installeren van de cameras. Het is de bedoeling dat het cameratoezichtsysteem voor de zomervakantie klaar is.