013 Tilburg

TicketFast nu ook voor 013 shows

TILBURG, 31 MEI 2006
Ticketservice Nederland biedt al een poosje een uitermate handige en makkelijke service. TicketFast, via de site van TSN bestel je een ticket en in tegenstelling tot vroeger hoef je niet meer op de postbode te wachten om de kaarten in ontvangst te nemen. Je print namelijk het ticket zelf uit. Op vertoon van dat printje kun je naar binnen. De e-tickets hebben namelijk een barcode en worden op dezelfde wijze gescand als reguliere tickets.

Verbouwing 013

TILBURG, 3 MEI 2007
Vaste bezoekers en Tilburgers hebben het vast al gezien. Bouwhekken in de Veemarktstraat rondom het gebouw van 013. Bouwhekken die er staan, omdat deze week de verbouwing van 013 is gestart met sloopwerkzaamheden in de fietsenkelder. Tot en met 30 juni gaat tijdens de verbouwing de show echter door. Dat betekent dat we dan mooie activiteiten blijven organiseren en dat je als bezoeker niet kan ontgaan dat de verbouwing is gestart.
Op 2 juli a.s. gaat 013 sluiten, omdat er dan ook in de publieksruimtes verbouwd wordt, de entree en de boxoffice worden vernieuwd, er een apart muzikantencafé komt voor bands die spelen in onze oefenruimtes en het backstage gedeelte achter het podium wordt verruimd. We beloven je een nog mooier en intiemer pand. We blijven doen waar we om bekend staan: onvergetelijke concerten, festivals, dance-avonden en muzikantenactiviteiten organiseren. En we gaan, met dank aan de Gemeente Tilburg, onze winkel vooral een mooiere inrichting geven. Hoe die er uit gaat zien? We houden je op de hoogte. En we openen in september ons nieuwe gebouw op spectaculaire wijze. Wordt vervolgd.
Lees ook even het artikel op 3voor12/Tilburg

013 zoekt flyeraars

TILBURG, 30 MEI 2007
Ben je vlot en bezoek je graag naar concerten? Word dan 013 promovrijwilliger bij 013. We zoeken vooral mensen die intern flyeren, dus bij concerten in 013 flyeren voor andere relevante 013 shows. Uiteraard kun je in ruil voor je diensten gratis naar concerten. Je dient minimaal 18 jaar oud te zijn! Voor meer informatie neem even contact op met Patti Huyben patti@013web.nl.