Ingezonden persbericht


Persbericht

Signet eerste eXtender partner in Eurofiber Partner Programma

Amsterdam, 31 mei 2007 - Internet Service Provider Signet is de eerste eXtender Partner (XP) in het Eurofiber Partner Programma. Signet legt de lat hoog als het gaat om de kwaliteit, veiligheid en stabiliteit van de eigen dienstverlening. Om die reden koos Signet voor Eurofiber als voorkeursleverancier voor de glasvezelverbindingen waarop zij diensten aanbiedt aan haar zakelijke klanten.

"We zijn erg blij met Signet als eXtender Partner", zegt Eurofibers Partner Manager Frans van Westen. "Net als wij hecht Signet veel waarde aan een open marktbenadering waarin alle betrokken partijen ruimte krijgen voor hun eigen expertise. Signet voegt met haar no-nonsense dienstverlening absoluut waarde toe aan de Eurofiber-portfolio."

Ook Signet staat zeer positief tegenover de geplande samenwerking. "Wij zien goede bereikbaarheid en hoge beschikbaarheid niet als een loze kreet maar als de kern van onze dienstverlening", meldt Peter Bekkers, directeur van Signet. "De eXtended vorm in het Eurofiber-partnermodel is ideaal voor ons. Klanten kunnen met ons kortlopende contracten voor de diensten afsluiten. Dit resulteert in een groot kostenvoordeel voor de eindgebruiker. Het biedt ons de mogelijkheid hun een grote mate van flexibiliteit te bieden wat betreft contracttermijn en prijsbeleid."

Het partnermodel van Eurofiber kent drie vormen: Ambassador Partner, eXtender Partner en Integrator Partner, alledrie in oplopende mate van commitment en samenwerking. Partners van Eurofiber hebben toegang tot specifieke services, waaronder toegang tot het Eurofiber ServiceCenter, ratetools voor dark fiber en fiber light, alle productgerelateerde documentatie en een eigen nieuwsvoorziening.

Einde bericht

Over Eurofiber
Eurofiber is een gespecialiseerde aanbieder van managed dark fiber-verbindingen en high capacity Ethernet-diensten in de Benelux. Het Eurofiber-netwerk groeit continu. Het heeft momenteel een omvang van 7.000 kilometer in Nederland, België en Duitsland en verbindt 100 grote gemeenten, 12 stadsnetwerken en ruim 200 MDF-centrales. Hiermee heeft Eurofiber het grootste netwerk in de Benelux en het op één na grootste in Nederland. Eurofiber levert capaciteit aan telecombedrijven, internetaanbieders en drie van de vier mobiele operators in Nederland. Eurofiber staat in voor snelle verbindingen en optimale ondersteuning en klantenzorg. Een toenemend aantal bedrijven en non-profit organisaties maakt gebruik van de diensten van Eurofiber. Voor meer informatie: www.eurofiber.com

Eurofiber maakt deel uit van de Reggefiber Groep. Reggefiber heeft belangen in verschillende glasvezelbedrijven waaronder Eurofiber, Fastfiber, Trent en enkele fiber-to-the-home-projecten. Reggefiber heeft de ambitie om breedband voor iedereen in Nederland beschikbaar te maken. Hiervoor legt zij in heel Nederland open glasvezelnetwerken aan in steden als basis voor IT en Telecom-infrastructuren fiber-to-the-home-netwerken.

Over Signet
Signet is een geheel onafhankelijke Internet Service Provider specifiek voor bedrijven en instellingen. Naast het leveren van colocation diensten vanuit datacenters in Amsterdam en Eindhoven bieden wij internet verbindingen op basis van 2 DSL-netwerken en 6 glasvezelnetwerken. Daardoor zijn wij in staat volledige beheerde VPN-verbindingen te leveren door telkens gebruik te maken van de beste verbinding op elke locatie. Wij kennen een hoge klantentevredenheid door hoge beschikbaarheid van het netwerk, goede telefonische bereikbaarheid, korte termijncontracten en lage prijzen. Dat is de reden dat onder meer Philips, Makita, OCE, Fuji Photo en vele andere gekozen hebben voor Signet. Voor meer informatie: www.signet.nl



Ingezonden persbericht