Ingezonden persbericht


------PERSBERICHT------

PvdA jongeren betreuren vertrek Ad Prins.

De Jonge Socialisten in de PvdA (JS) maken zich ernstige zorgen over de gang van zaken in de gemeenteraad. Dit naar aanleiding van het vertrekken van gemeenteraadslid Ad Prins, die deze week na ruim vijf jaar zijn werkzaamheden heeft neergelegd.

Nadia Amraoui, voorzitter van de JS Groningen: "We betreuren het vertrek van Ad Prins vanwege zijn grote bijdrage aan de raad, maar vooral omdat dit al het derde vertrek in de raad is in een jaar." De JS vrezen dat de kwaliteit van het raadswerk in het geding is wanneer raadsleden tussentijds opstappen. Amraoui: "Gemeenteraadsleden worden gekozen voor vier jaar en niet voor een onbepaalde periode die eindigt wanneer ze wat 'beters' te doen hebben. Ad Prins is de zoveelste die opstapt zonder geldige reden. Als de gemeenteraadsleden hun werk zelf niet eens serieus nemen, moeten ze niet gek opkijken als anderen dat ook niet doen."

Ad Prins' motto luid volgens de PvdA site: "Begin nou maar...", de jonge PvdA'ers zouden daar "en maak het ook af." aan toe willen voegen. De JS wensen de opvolger van Prins, Dick Hukema veel succes en vragen hem voor deze ene keer aan het pluche te plakken.

------EINDE PERSBERICHT------

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nadia Amraoui op 06-27555230

--
Jonge Socialisten afdeling Groningen
Haddingestraat 10
9711 KD, Groningen

http://www.jsgroningen.nl
info@jsgroningen.nl