KNHS


Federatie Vertegenwoordigers op KNHS wedstrijddag 31 mei 2007

Organisaties welke een categorie 2 of 3 wedstrijd willen organiseren leggen een datum voor de wedstrijdkalender vast bij de regio/kring (voor wedstrijden onder het zadel) of het mendistrict (voor menwedstrijden). Wanneer zij een akkoord hebben voor de aangevraagde datum dient de organisatie een vraagprogramma in bij de KNHS (minimaal 6 weken voor de wedstrijddag).

Volgens het Algemeen Wedstrijdreglement 2007 artikel 9 lid 1 dienen organisaties voldoende bevoegde officials aan te stellen voor de wedstrijd en de gegevens van deze officials (minimaal 2 weken voor de wedstrijddatum) door te geven aan de KNHS. Dit kan middels het hiervoor bestemde en ontvangen formulier of per e-mail. U vermeldt :

· Wedstrijdplaats, wedstrijddatum, wedstrijdnummer, telefoonnummer van de organisatie

· De naam van de official, het persoonsnummer, de discipline en zo mogelijk het dagdeel.

De KNHS dient in staat te worden gesteld de juryleden op hun bevoegdheden te controleren en een Federatie Vertegenwoordiger aan te wijzen.
De KNHS wijst één van de juryleden aan op de KNHS wedstrijddag te fungeren als Federatie Vertegenwoordiger. De taken en bevoegdheden van deze Federatie Vertegenwoordiger zijn vastgelegd in artikel 12 van het Algemeen Wedstrijdreglement 2007.