Hulpverleningsdienst Groningen


donderdag en vrijdag nog bereikbaar

Informatienummer GGD ook donderdag en vrijdag nog bereikbaar
Gepubliceerd: 31 mei 2007, 11:42
Het speciale informatienummer van GGD Groningen is ook donderdag en vrijdag nog bereikbaar tijdens kantooruren. De GGD heeft van gistermiddag tot vandaag (donderdag) 12.00 uur meer dan twintig telefoontjes gekregen via het telefoonummer dat door de gezondheidsdienst is geopend naar aanleiding van de misbruik tijdens seksfeesten. Het gaat om zeer uiteenlopende vragen en reacties, waarvan een aantal over seksfeesten. Het aantal telefoontjes is daarom niet direct in verband te brengen met de seksfeesten in het lopende strafrechtelijke onderzoek, dan wel met mogelijke hiv-besmettingen. Over aard en inhoud van de telefoongesprekken worden uiteraard geen mededelingen gedaan.

Mensen die vanuit hun eigen situatie vragen hebben, ongerust zijn of op korte termijn een (gratis) HIV-test willen doen, kunnen uiteraard nog steeds bij GGD Groningen terecht (zonodig anoniem). Het telefoonnummer: (050) 367 40 80.

Vanaf maandag 4 juni kan men GGD Groningen bereiken op het reguliere telefonische spreekuur via telefoonnummer (050) 367 40 83. Het spreekuur is van 9.00 tot 11.30 uur van maandag tot en met donderdag. U kunt dan vragen naar de soa/aids-verpleekundige.