Gemeente Lelystad

De Agora open, Yacht Vision een succes

Het afgelopen weekeinde van 25 mei is de Agora open gegaan. Tijdens de drie theateravonden hebben veel mensen kennis kunnen maken met het prachtige theater. Nieuw was ook de Yacht Vision Boatshow in Lelystad, wat een succes is geworden.

Agora

De architect, de bouwers, de stichting Agora en vele medewerkers hebben veel werk verricht om het schitterende theater te realiseren. Iedereen kan nu genieten van het nieuwe theater. Het Agora theater is een ontmoetingsplek van Lelystad waar mensen, dromen en ideeën samenkomen. Met de komst van het nieuwe Agora theater geeft Lelystad letterlijk en figuurlijk kleur aan het Stadshart. De nieuwe Agora is het middelpunt van het theaterkwartier; een prikkelende combinatie van culturele activiteiten.

Yacht Vision Boatshow

De eerste Yacht Vision Boatshow, die vanaf 23 tot en met 28 mei in de Bataviahaven Lelystad is gehouden, is voor de organisatie van het evenement een groot succes geworden. Maar ook voor de gemeente Lelystad. Het heeft de stad nog meer op de kaart gezet als watersportstad.

In totaal hebben bijna 30 duizend mensen het watersportevenement bezocht. De gemeente presenteerde zichzelf met een stand, waar ondermeer de nieuwe woonwijk Warande werd gepromoot.
---