Persberichten 31/05 middag

regio, 31-05-2007

Hillegom Inbraak in woning De politie doet onderzoek naar de inbraak in een woning aan de Burgemeester van Niekerklaan. De inbraak vond in de nacht van woensdag 30 op donderdag 31 mei plaats. Na het openmaken van een schuifdeur werd de toegang tot de woning verkregen. Uit de woning werd een flatscreen, een computerscherm, een brillenkoker en werden enkele flessen drank gestolen. Van de dader(s) ontbreekt nog ieder spoor.

Leiden Verkeerscontrole Op 2e Pinksterdag heeft de politie van Team Leiden-West een verkeerscontrole gehouden in de wijk. Er werden in totaal 27 bekeuringen geschreven voor o.a. het niet op eerste vordering tonen van het rij- en kentekenbewijs, het niet dragen van de autogordel. Ook is een persoon aangehouden, omdat deze nog een geldboete moest betalen van 750,=.

Gouda Inbraak en insluiping De politie doet onderzoek naar de inbraak in een woning aan de Krugerlaan en een insluiping in een slagerij aan het Middenmolenplein. De inbraak moet gebeurd zijn tussen woensdag 30 mei 18.00 en vandaag 31 mei 07.15 uur. Uit de woning is een flatscreen en computerscherm gestolen. De insluiping gebeurde vandaag rond 06.20 uur op het moment dat de eigenaar van de slagerij even zijn deur los liet om zijn auto even weg te zetten. Hij zag nog net twee jongens met zijn tas wegrennen. In de tas zaten naast bankbescheiden, geld en kentekenbewijzen ook zijn paspoort. Een getuige fietste de daders nog achterna maar kon ze niet in de kraag vatten.