Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Belvilla viert 20-jarig bestaan met unieke vakantiehuizenveiling

Vakantiehuizen voor één euro!

Heerhugowaard, 31 mei 2007 - Belvilla, specialist in verhuur van vakantiehuizen, bestaat dit jaar 20 jaar. De organisatie is trots op haar positie in de markt, die mede is verkregen door haar trouwe klantenschare. Belvilla viert dit jubileum met een spectaculaire wekelijkse veiling van vakantiehuizen op haar website. Bijzonder aan deze veiling is dat de prijs daalt in plaats van oploopt. De veilingprijs kan aan het einde van de week zelfs zakken naar een bedrag van slechts één euro. Met de jubileumactie wil Belvilla haar klanten laten meedelen in het succes van de organisatie.

Belvilla begon 20 jaar geleden als traditioneel postorderbedrijf voor de verhuur van vakantiehuizen. Inmiddels is zij uitgegroeid tot een moderne e-commerce organisatie voor vakantiehuizen. Via de geavanceerde website wordt ruim 80 procent van de boekingen verwerkt. Om het succes van de organisatie te vieren, heeft Belvilla deze ludieke veilingactie in het leven geroepen. "Met de veiling willen we de klant bij ons succes betrekken. De klant maakt kans op een vakantiewoning inclusief goede service, voor een lage prijs", vertelt Nick Bosch van Rosenthal, directeur van Belvilla.

De jubileumveiling is sinds half februari in de lucht en loopt nog het hele jaar door. Van vrijdag 15:00 uur tot de vrijdag erop 15:00 uur, daalt de meter van de veiling. Hoe verder de week vordert, des te goedkoper het vakantiehuis. Door op de knop 'voor mij!' te klikken, bevestigt de klant de boeking. Bosch van Rosenthal is blij met de respons op de actie. "Op vrijdagmiddag rond twaalf uur zien we aanzienlijk meer bezoekers op de website."

De jubileumveiling heeft inmiddels geleid tot de eerste boeking van één euro in het 20-jarig bestaan van Belvilla. Mevrouw de Wit uit Zuid-Holland slaagde erin voor twee weken een luxe vakantiewoning te huren voor dit bedrag in plaats van de normale prijs van 569 euro. Directeur Bosch van Rosenthal hierover: "Onze bezoekers raken zo langzamerhand goed ingespeeld op de veiling. Tijdens de eerste veilingen werden de vakantiehuizen al na enkele dagen geboekt, nu wachten mensen steeds vaker af tot het laatste moment."

Iedereen kan deelnemen aan de veiling van vakantiehuizen. Wekelijks wordt een nieuwe vakantiebestemming geveild. Geïnteresseerden kunnen een kijkje nemen op www.belvilla.nl/veiling.

Over Belvilla
Belvilla is specialist in de verhuur van vakantiehuizen. De organisatie verzorgt voor meer dan 150.000 klanten per jaar een verblijf in een van de 4.385 winterse en zomerse vakantieaccommodaties in elf Europese landen. Belvilla kenmerkt zich door haar ruime aanbod van vakantiehuizen, beschikbare foto's, simpele boekingsprocedures en de real-time beschikbaarheid. Belvilla heeft 65 medewerkers in dienst. De organisatie realiseerde in 2006 een omzet van 19,4 miljoen euro. Meer informatie is beschikbaar op www.belvilla.nl.

EINDE PERSBERICHT