Time : 16:07:22
Date : 31 May 2007
Sender Name: expekt.com ltd

Hoofd expekt.com België legt functie neer

Opdracht volbracht voor Jean-François Sauvenier, die zijn functie neerlegt als Algemeen Directeur van expekt.com België.

Expekt.com, het bedrijf dat eind 2005 werd gelanceerd door Jean-François Sauvenier, heeft een enorme impact gehad op het kluwen van de online kansspelensector in België. De man die van expekt.com dé Belgische referentie heeft gemaakt voor sportweddenschappen online, formuleerde bij aanvang van het project een aantal doelstellingen. Hij wilde laten zien dat online sportweddenschappen legaal zijn in België; de media ervan overtuigen om reclamecampagnes te verspreiden; het debat met de Belgische en internationale overheden openen; en ten slotte het publiek er van overtuigen dat sportweddenschappen een leuke manier zijn om jezelf en je omgeving uit te dagen, die bovendien de wedstrijden nog leuker en spannender maakt om naar te kijken. Wie herinnert zich niet de spot uitgezonden in februari 2006, waarin een verborgen camera zogezegd de Chinese maffia filmde die weigerde naar expekt.com te gaan omdat de weddenschappen er veilig en eerlijk verlopen. En dat in terwijl het schandaal met Zehun Ye en de vervalste wedstrijden volop woedde. "De campagne veroorzaakte veel commotie en heeft het merk echt een duw in de rug gegeven," aldus de ex-baas die niet bang was om een berekend risico te nemen - in dit geval met zeer gunstige gevolgen.

"Expekt.com heeft vandaag veel klanten. Het zakencijfer is op zijn minst vervijfvoudigd, het succes blijft toenemen en België staat, met zijn twee markten en 10 miljoen inwoners, op een 8ste plaats in het internationale klassement van expekt.com. Alles loopt op wieltjes; ik kan het dossier dus met een trots en gerust hart overdragen aan Malta
- waar het hoofdkantoor van het bedrijf zetelt," gaat Jean-François Sauvenier verder.
In de toekomst wil expekt.com zijn basis versterken en zich concentreren op zijn huidige klanten. Jean-François Sauvenier gaat zich opnieuw richten op consultancy opdrachten in de opbouw en de activering van merken. Bovendien is hij van plan zijn twee online kinderen groot te zien worden: een e-shop in cosmetica en verzorging exclusief voor mannen - made4man.com - en het Belgisch kampioenschap Online Pokeren.

Over expekt.com

________________________________________
Expekt.com is een bedrijf voor online weddenschappen opgericht in 1999. Expekt.com is een van de Europese marktleiders in online spelen en het favoriete bedrijf voor online weddenschappen in België. Expekt.com is actief in 26 landen onder de naam www.expekt.com en heeft meer dan 1.000.000 klanten.

Over Jean-François Sauvenier

________________________________________
Na zijn opleiding aan het Ichec, werkte Jean-François Sauvenier 16 jaar lang voor reclamebureaus en merkactiveringsbureaus in Brussel, Parijs en Londen voor accounts als McDonald's, Johnnie Walker, AstraZeneca en Fiat Auto. In 2005 lanceerde hij expekt.com in België.

Hij omschrijft zichzelf als een man met een overzicht van 360° die nooit het noorden kwijtraakt - of zijn klanten uit het oog verliest.

Contact :
Jean-François Sauvenier : + 32 475 26 35 38.
Foto als bijlage en/of op www.pressreleases.be