Ingezonden persbericht


VNU Exhibitions start executive summits unit

Voortbordurend op de marktleidende positie van een groot aantal van haar vakbeurzen is VNU Exhibitions onlangs gestart met een nieuw bedrijfsonderdeel dat zich volledig toelegt op de organisatie van hoogwaardige, invitation only, bijeenkomsten voor directie en senior management in diverse sectoren van het Nederlandse bedrijfsleven. De eerste bijeenkomsten worden november dit jaar gehouden.

Met deze unit, onder leiding van Desirée Verdijk-Pet, ex-Microsoft en Heliview, speelt de organisatie in op de groeiende behoefte van solution providers aan één-op-één contact met de beslissers uit een specifieke sector of vakgebied. VNU Exhibitions komt hiermee tegemoet aan de veelgehoorde wens van directieleden aan contact en uitwisseling van gedachten met "peers" in een passende ambiance.

Intermediair en gesprekpartner
Kenmerk van alle bijeenkomsten georganiseerd door de Executive Summits Unit is dat deze alleen op persoonlijke uitnodiging toegankelijk zullen zijn. Hierdoor wordt de kwaliteit van de discussie en informatie-uitwisseling op voorhand gegarandeerd. VNU Exhibitions, onderdeel van Jaarbeurs Holding, vervult al sinds 1916 de rol van intermediair en gesprekspartner binnen een groot aantal sectoren in Nederland. Bij de lancering weet de organisatie zich dan ook gesteund door een zeer uitgebreid netwerk.

Een zestal goed bezochte Diner Debatten georganiseerd als line extension van bestaande vakevenementen in markten als Overheid, Zorg en Industrie sterken de organisatie verder in de overtuiging dat zij uitstekend geplaatst is om invulling te geven aan de behoefte naar dit soort hoogwaardige ontmoetingsplatforms.

Hoogwaardige programma's
De thematiek voor iedere Summit wordt gebaseerd op intensief onderzoek onder de top 200 organisaties uit een bepaalde sector. De strategische vraagstukken die uit deze studies naar voren komen vormen de basis voor een uitgebreid interactief programma met workshops, lezingen, case studies, en rondetafelgesprekken. Het onderzoeksrapport maakt tevens deel uit van de propositie voor partners en delegates.

Voor november 2007 zijn Summits gepland voor de sectoren Finance & Insurance, Overheid en Zorg. In het voorjaar van 2008 gevolgd door Telecom, Industrie, Utilities en Transport & Logistiek.

Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie contact opnemen met:

VNU Exhibitions Europe, Laurent Joosen, Key Account Manager, tel.: 030 - 295 2819 Wendy van de Geijn, Project Manager Summit Zorg, Overheid en Finance & Insurance, tel.: 030 - 295 2912 of Desirée Verdijk-Pet, Manager Executive Summits Unit, tel.: 030 - 295 2735.

-.-.-.-.-.-

Noot voor de redactie,