Ingezonden persbericht


Www.100stuks.nl lid van thuiswinkelorganisatie.

De dagelijkse actiesite www.100stuks.nl is sinds kort lid van de Thuiswinkel.org. Leden van deze organisatie hebben het exclusieve recht het keurmerk Thuiswinkel Waarborg te voeren. Alle leden van de Thuiswinkel.orgonderschrijven de gedragsregels Thuiswinkel Waarborg. Daarmee garanderen leden van de Thuiswinkel.org. aan consumenten:

* Wij zijn lid van de branchevereniging Thuiswinkel.org * Wij houden ons aan de wet-, regelgeving en gedragscode van Thuiswinkel.org * Wij geven consumenten recht op onafhankelijke geschillenbeslechting * Wij conformeren ons bnij geschillen aan de uitspraken van een door de Consumentenbond ondersteunde onafahankelijke geschillencommissie

Door dit lidmaatschap van www.100stuks.nl zijn consumenten verzekerd van een goede afhandeling van hun koop via internet.

De heer Gerretsen, directeur van www.100stuks.nl, vindt het lidmaatschap zeer belangrijk voor de verdere ontwikkeling van 100stuks.nl. "Een aankoop doen via een site blijft toch altijd wat afstandelijk, vooral als je ook nog eens eerst moet betalen. Je moet als consument dan maar afwachten of je met een eerlijke site te maken hebt of dat je je geld kwijt bent", aldus Gerretsen. "Met dit lidmaatschap weet de consument in ieder geval zeker dat wij ons keurig houden aan de regels en omgangsvormen die in het bedrijfsleven als norm mogen gelden".

Over de ontwikkeling van de site wist Gerretsen nog het volgende te melden: "Na de start, op 1 november 2006, duurt het natuurlijk altijd even voor je je plekje op het internet hebt gevonden en voor de consumenten jou hebben gevonden op het internet. Eigenlijk sneller dan gedacht, en zelfs gehoopt, draaien wij nu lekker mee en de omzet stijgt maandelijks navenant. Ook de bezoekersaantallen nemen nog steeds toe en we zitten nu op een dagelijks bezoekersaantal dat wij in November niet voor mogelijk hebben gehouden. Wat dat betreft hebben we gelukkig niets te klagen. Over de toekomst maken we ons dan ook zeker geen zorgen. Zeker niet als we binnen niet al te lange tijd ook de europese markten gaan benaderen, maar daar kan en mag ik op dit moment verder nog niet veel over zeggen."

www.100stuks.nl biedt iedere dag om 12.00 uur 's-middags tot 11.55 uur de volgende ochtend één (1) product, maar dan slechts 100 stuks, aan

Soest, 31 mei 2007

---

ONDERSTAANDE INFORMATIE IS