Gemeente Annapaulowna


Nieuwe gemeentegids

In week 23 verschijnt er een nieuwe editie van de gemeentegids Anna Paulowna. Deze gids bevat een presentatie van de gemeentelijke organisatie en haar producten en diensten.

Tevens treft u een overzicht aan van alle instellingen, verenigingen en organisaties, die in de gemeente en in de directe omgeving actief zijn. De uitgave is voorzien van eigentijdse fotografie en in kleur uitgevoerd. De gemeentegids wordt gratis huis-aan-huis verspreid en is ook verkrijgbaar op het gemeentehuis. De digitale versie van de gemeentegids is in te zien via deze website (gebruik hieroor de koppeling onder dit bericht).

Uitgever

De gemeentegids Anna Paulowna 2007 is gemaakt door AkseMedia B.V. uit Den Helder. De vorige producent Suurland B.V. uit Eindhoven wilde de gids niet meer kosteloos produceren en daarom is besloten de gids aan een organisatie hier in de buurt te gunnen. Het betekent wel dat u de lokale telefoongids niet meer terugvindt, maar ervoor in de plaats komt andere belangwekkende informatie. Vergeet u vooral niet om ook de digitale gemeentegids op onze website te raadplegen. U zult versteld staan van de vele mogelijkheden. Zo kunt u met Google Maps vanuit de lucht uw eigen woonomgeving bekijken en straks een promotiefilmpje over onze gemeente.

Veiligheid

Nieuw in de gemeentegids is het hoofdstuk over veiligheid. Veiligheid is een onderwerp dat bij veel inwoners van de gemeente Anna Paulowna leeft. Uit de resultaten van onderzoek blijkt dat veiligheid het meest genoemd wordt als onderwerp waar de gemeente aandacht aan zou moeten besteden. In de nieuwe gemeentegids leest u meer over de risicos, wat de overheid hieraan doet en wat u zelf kunt doen. Ook vindt u een overzicht van risicovolle bedrijven en installaties in onze gemeente. De gids zal elk jaar worden geactualiseerd.

De gemeentegids