Buyitdirect.com N.V. nu Large Account Reseller van Microsoft


HOOFDDORP, 20070531 -- Sinds 22 mei 2007 is buyitdirect.com N.V. een officiële Large Account Reseller (LAR) van Microsoft, gespecialiseerd in advisering en verkoop ten aanzien van Microsoft volume licentiecontracten zoals Select, Enterprise Agreement, Enterprise Agreement Subscription, Open Value en Open Value Subscription.

Dik Graaff, algemeen directeur van buyitdirect.com: de software- en licentiedesk van buyitdirect.com biedt al een aantal jaar advies voor wat betreft alle software en licenties die bedrijven in huis hebben en geeft de ideale licentiepositie voor de organisatie weer.
Met een in eigen beheer ontwikkelde applicatie op het gebied van asset management ondersteunen wij de klant daarbij. Niet alleen de licentiestructuur van Microsoft, maar ook die van andere fabrikanten worden volledig in kaart gebracht en zijn online inzichtelijk.

Als Microsoft LAR behoort buyitdirect.com nu tot de top op het gebied van Microsoft Licensering in Nederland, maar zeker ook in andere landen van Europa.
"Buyitdirect.com levert niet alleen een breed assortiment software -en licentieprogramma's, maar geeft ook gericht advies voor beter beheer en terugdringen van kosten voor software in het algemeen. Voor veel van onze opdrachtgevers vervullen we deze rol al en vanaf vandaag vullen we dit in met de officiële autorisatie van Microsoft", aldus Dik Graaff.

Over buyitdirect.com N.V.
Buyitdirect.com N.V. behoort sinds april 2007 tot het Duitse bedrijf Bechtle AG. Opgericht in 1983 is Bechtle ondertussen uitgegroeid tot een zeer grote en krachtige IT service provider met inmiddels meer dan 4.000 medewerkers.
Binnen Bechtle opereert buyitdirect.com op de Nederlandse markt als een zelfstandige en groeiende onderneming met 30 medewerkers met als specialisme E-Commerce en softwarelicenties.

Buyitdirect.com is geautoriseerd en gecertificeerd leverancier van alle grote fabrikanten van hard- en software zoals o.a. HP, IBM, 3Com, Cisco, Lenovo, TOSHIBA, Microsoft enz.