Gezocht: de leukste vaderfoto van 2007


HILVERSUM, 20070531 -- In de aanloop naar Vaderdag, zondag 17 juni, organiseert de bekende website IkVader.nl een fotowedstrijd rond het thema `het leukste vadermoment'. De juy van de wedstrijd wordt gevormd door bezoekers van de website. Voor de winnaars staan prachtige prijzen klaar, zoals een kinderwagen, digitale kleutercamera's én een jaar lang gratis luiers.

Iedereen kan meedoen
Deelname aan de wedstrijd staat voor iedereen open. Het thema van de wedstrijd is `de leukste vaderfoto'. `Het gaat om het in beeld brengen van bijzondere vadermomenten. Hóe dit thema in beeld wordt gebracht, laten we geheel aan de deelnemers over,' zegt Henk Hanssen, hoofdredacteur van IkVader. `Het kan een rake plaat zijn van een kind of een gezin maar ook een kiek van de eerste timmerles die een vader aan zijn zoon geeft.'

25 prijzen
Voor de winnaars liggen 25 prijzen klaar, van een fotoprinter en digitale camera's tot kinderboeken, DVD's en waardebonnen. Inzenden (en het beoordelen van foto's) kan tot en met zaterdag 16 juni. De winnaars worden de volgende dag bekend gemaakt op de website.





IkVader.nl